Koncept

RBK’s ambition er at udvikle Danmarks bedste trænings- og udviklingsmiljø for børn og unge fodboldspillere. Dvs. Fodboldspillere, der ønsker optimale rammer for deres personlige udvikling.

Vælger man at spille fodbold i RBK, gør man det fordi, at man ønsker et motiverende og kvalitativt miljø. Hvor der en seriøs tilgang til fodbold fra alle involverede, og hvor udviklingen og fællesskabet prioriteres højt.

Med RBK’s grundsyn sætter vi den enkelte spiller i centrum. Det er vores ståsted, at klubbernes udviklingsmiljø har afgørende betydning for spillernes nuværende og fremtidige muligheder.

Fundamentet i RBKs udviklingsfilosofi bygger på følgende kerneværdiområder:

 • Træningsmiljø
 • Trænere og ledere
 • Fleksibilitet
 • Specialister 
 • Fodboldoplevelser
 • RBK – Stilen

TRÆNINGSMILJØ

Vores ambition er at skabe et unikt og fleksibelt træningsmiljø, der tilgodeser den enkelte spiller, hvor der igennem stilladseres forventninger der afspejler klubbens værdisæt.  

I RB Køge arbejder vi ud fra 25-50-25 modellen i forhold til matchning af spillerne i vores miljø. (Jf. Model) 

RBK matchingsmodel definition:

 • 25% svarer til, at man som spiller skal lære, at det er ok at være bedre end dem man spiller med.
  I dette miljø handler det om at lære fra sig.
 • 50% svarer til, at man som spiller skal matches på ens eget niveau.
 • 25% svarer til, at man skal overmatches. Her skal man lære at klare sig mod spillere der, på nuværende tidspunkt, er dygtigere end en selv.

RBK’s overordnet vision er, at man som RBK spiller kommer for at lære. Man lærer bedst, når man synes det er motiverende.

I RBK mener vi, at spillere lærer bedst i et miljø, hvor at man kommer for at blive bedre til fodbold, og lærer bedst, når man er omgivet af spillere med den samme tilgang. 

TRÆNERE & LEDERE

I RBK tilbyder vi kvalificeret træning med dedikerede trænere, der formår at skabe en motiverende, seriøs og inspirerende træning. Vi motiverer, uddanner og udvikler vores trænere, bl.a. via vores coaching advisory board, mentorordninger og studieture, da vi er af den holdning, at dygtige trænere er essentielt for at skabe det rette miljø, og den rette platform for udviklingen af mennesker og fodboldspillere.

FLEKSIBILITET

I RBK ønsker vi at skabe fleksible kvalitets træningstilbud. Det gør vi helt konkret ved at tilbyde vores medlemmer mulighed for morgen – og efter skoletræning. På denne måde kan vores medlemmer, i en i forvejen presset hverdag få mulighed for at træne mere fleksibelt, når det måtte passe ind i medlemmets træningsskema. Vores medlemmer vil selv kunne sammensætte deres træningstilbud, træningstid i forhold til træningsskemaet og de udbudte træningsdage. Det er essentielt for klubbens  interesse, at en fremtidig fodboldklub  skaber fleksibilitet i forhold til det enkelte medlem, og deres mulighed for at dygtiggøre sig.

SPECIALISTER

For at træne “HELE” fodboldspillere, påtager vi at benytte innovative metoder. Det er vores ønske, at RB Køges medlemmer skal trænes af de dygtigste trænere fra ind – og udlandet. Som medlem vil man kunne tilvælge muligheden for at træne individuelt, eller i mindre grupper, med trænere og specialister indenfor områderne, som forlægger fodboldspillets aspekter. Vi ønsker åbne døre og at skabe de bedste muligheder for vores medlemmer, samt de ønsker de har til deres fremtidige udvikling.

FODBOLD OPLEVELSER

I RBK er det vores ambition at skabe nye og anderledes former for fodboldoplevelser i livet, heraf i ind- og udland for både spillere og ledere. Vi gør det fordi, at vi ikke tror på, at man kan vide hvad “næste hylde” er, hvis man ikke har set det før. For klubben er store oplevelser og erfaringer i at spille mod dygtige spillere, i og uden for de danske grænser, centrale elementer i uddannelsen af de dygtigste fodboldspillere på banen og som rollemodeller uden for banen.

RBK – STILEN

I RBK er det vores ambition at uddanne intelligente “HELE” fodboldspillere. For klubben har den betydning, at vi i vores arbejde med spillerne altid forsøger at have det større billede for øje. Dvs. med hhb. på det kompetitive vil dét at vinde være i fokus, men ikke kun at vinde alene, men at vinde sammen, da vi gennem vores sameksistens udvikler hinandens potentiale og fremtid. 

Overordnet ønsker vi i RBK at praktisere en dominerende og offensiv form for fodbold. En type fodbold, som stiller store krav til udviklingen af det kollektive spil. Vi hylder spillerne ligeværdigt, lige fra at score målet til at lave den afgørende aflevering eller at tømme rummet for modstandere eller forsvare målet. Dette er for os at uddanne “HELE” fodboldspillere, at give delelementerne værdi og stilladsere dette i vores miljø og klubbens værdisæt.

Social

Følg os på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram