Årets julegave ide – RB Køge Tøj pakke

Årets julegave ide til RB Køges medlemmer…

Bestil din helt unikke RB Køge tøj pakke nu!

I RB Køge viser vi vejen for fremtidens talentudvikling, på og udenfor banen. Vores RB Køge tøj pakker er unikke på den måde at vores medlemmer under RB Køge logoet få påtrykt deres unikke medlemsnummer. Hvert unikt medlemsnummer kommer til at være bestemt af spillerens fødselsår, hvilket kvartal spilleren er født i, samt spillerens nummer i en given årgang.

På billedet ser vi Oliver – “11303”, som er født i 2011, i 3 kvartal og han er medlem nummer 3 i årgangen. 

Man har mulighed for at købe følgende pakker:

A: Select tee, shorts og sokker, med RB Køge Logo og unikt medlemsnummer, for kr. 349, –

B: Select trænings overdel, buks og sokker, med RB Køge Logo og unikt medlemsnummer, for kr. 499, –

A&B: Select tee, shorts, trænings overdel, buks og sokker, med RB Køge Logo og unikt medlemsnummer, for kr. 799, –

Størrelser: Tøj pakkerne findes i følgende størrelser, 6 år, 8 år, 10 år, 12 år, 14 år, S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Bestil din RB Køge tøj pakke nu…

Relativ Alders Effekt (RAE): RB Køge viser vejen for fremtidens talentudvikling

Fremtidens fodboldklub RB Køge, præsenterer her nutidens løsning på udfordringen omkring relativ alders effekten (RAE).

Det er et faktum at fysisk modenhed alt for ofte forveksles med talent og herigennem favoriseres spillere som i øjeblikket er større, stærkere og hurtigere.

I klubberne og på udvalgte hold i forbundsregi fører det til, at spillere født tidligt på året udtages til de bedste hold, hvor de får de bedste forudsætninger for at udvikle sig. Eksempelvis gennem flere træningspas, dygtigere trænere, adgang til bedre faciliteter etc.

I RB Køge vil vi gerne give alle spillere, uanset hvornår de er født på året lige muligheder for dygtiggørelse og udvikling.

Medlemmerne i RB Køge kommer derfor som det ses på billederne, til at få trykt et unikt medlemsnummer under RB Køge klublogoet, på deres træningstøj.

Hvert unikt medlemsnummer kommer til at være bestemt af spillerens fødselsår, hvilket kvartal spilleren er født i, samt spillerens nummer i en given årgang.

På billedet ser vi Oliver – “11303”, som er født i 2011, i 3 kvartal og han er medlem nummer 3 i årgangen.

“Med dette nytænkende initiativ viser RB Køge vejen for fremtidens talentudvikling, ikke bare i Danmark, men i hele verden. RAE er et problem og en kæmpe udfordring som vi alle i fodboldens verden i al for lang tid har snakket om. Der er tidligere taget og der bliver stadig lavet mange initiativer, der skal sikre fokus på problemstillingen, men løsninger præsenteret er der ikke mange af. 

I RB Køge har vi med denne løsning sikret vores medlemmer at vores trænere visuelt bliver gjort opmærksom på spillerens fødselsår, samt hvilket kvartal spilleren er født i. Det er vi overbeviste om kommer til at have en fremtidig positiv indvirkning på sammensætning af hold, mindre grupper og matchning af spillerne. 

I fremtiden håber vi at vi med denne løsning kan være med til at gøre en forskel for spillerne født i de sidste to kvartaler af året, så de vil have samme muligheder som spillerne født i de første to kvartaler af året. Som klub er vi af den opfattelse at vi her har vist vejen og præsenteret et visuelt værktøj, som vi håber, kan inspirere fodboldklubber og andre sportsgrene med samme RAE-udfordring, i ind- og udland”.  

Udtaler RB Køge formand Kenneth Santa, til klubbens hjemmeside.

Skriv et svar