RBK Kids Development League

RB Køge lancerer ”RBK Kids Development League” – for U8-U9-U10 årgangene

I RBK ligger det os på sinde at medvirke til at skabe et anderledes kamp- og turneringsformat, der skaber den rette platform for den enkelte spillers udvikling, samt det rette match for holdene.

Vores fokus er på at kamp- og spilleformatet, skal tilgodese udviklingen af den enkelte spiller, potentielt igennem flere boldberøringer og krav til minimums spilletid, til alle de deltagende spillere.

Vores spille format og regler for ind- og udskiftning, skulle gerne sikre at de deltagende børnespillere kan føle sig trygge, samtidig med at de i spillet skal turde at drible, sparke på mål og lave fejl.

Vi håber at folk vil tage godt imod RBK Kids Development League og vi ser frem til at afprøve et nyt format, som vi er sikre på skal sætte sig og rettes til, for at ramme det helt rigtige format, for de enkelte årgange, hold og spillere.

I RBK Development League, vil formatet i U8-U9-U10, i efteråret 2022 være:

U8 – 5v5 (U8 er 2015 årgangen)

U9 – 5v5 (U9 er 2014 årgangen)

U10 – 6v6 (U10 er 2013 årgangen)

– Alle tre årgange spiller på 5 mandsbaner, med 5 mandsmål i efteråret 2022.

– I denne første omgang, udbydes RBK Kids Development League, til hold med A niveau.

Læs alt om formatet herunder, tilmelding til RBK Kids Development League, foretages ved at udfylde formularen i bunden af denne side.

Hold og spillere pr. årgang, pr. kamp dag: 

Vi har plads til 8 hold pr. årgang, RBK deltager selv med et hold pr. årgang. 

U8 – format + 3 udskiftningsspillere = 8 spillere

U9 – format + 3 udskiftningsspillere = 8 spillere

U10 – format + 3 udskiftningsspillere = 9 spillere

 

Amerikanske straffesparks konkurrence: 

Direkte efter de enkelte kampe er fløjtet af, vil der blive sparket amerikanske straffespark, hvert hold har 5 spark, pr. kamp. Vi kårer en samlet akkumuleret vinder af denne konkurrence. 

Efter kamp dag 4, vil holdet med de flest scorede mål på amerikansk straffespark, modtage en pokal for denne titel. Herudover vil antallet af scorede mål på amerikanske straffespark, være første parameter der ”regnes efter” ved pointlighed.

Regler: Man løber med bolden fra midten af banen og man har 10 sekunder fra man bevæger bolden, til man skal have afsluttet på mål. Ryger bolden ud af banen, eller griber målmanden bolden indenfor de 10 sekunder, er chancen passeret.

 

Hvert hold skal senest fire dage før afviklingen af den første kamp dag, indsende en holdliste, med navn, efternavn, fødselsdato og nummer på trøjen til: kontoret@rbkoge.com 

–       Der må deltage max 1 spiller pr. hold, der er født i sidste kvartal året før, altså født i perioden oktober til december i året før.

–       Yngre spillere, Man må gerne spille yngre spillere en årgang op, dog max 4 spillere pr. hold.

–       Holdene kan til enhver tid opdatere deres spiller liste / hold liste, dog er det som skrevet ovenfor et krav at navne og numre fra spiller listen matcher.

–       Informationen omkring de deltagende spillere, skal bruges for at sikre at de deltagende hold ikke snyder. Denne information deles ikke med 3 part og informationerne slettes efter finale dagen.

–       Der sendes en standard skabelon til de deltagende hold, som kan benyttes.

 

Spilletid, pr. kamp, pr dag

 

I perioden August til oktober 2022, vil der være 4 søndage, hvor at hvert tilmeldt hold vil spille 3 kampe pr. søndag af x minutter (aldersgruppe afhængigt i forhold til spilletid).

 

U8 – 3 kampe pr. søndag af (2 x 10 minutter pr. kamp)

U9 – 3 kampe pr. søndag af (2 x 11 minutter pr. kamp)

U10 – 3 kampe pr. søndag af (2 x 12 minutter pr. kamp)

 

På kamp dag 4 (finale dagen), spilles der 3 kampe, hvor at de 4 hold med flest akkumulerede point, fra de foregående 3 kamp dage, spiller i slutspil A, mens de 4 hold med færrest akkumulerede point, spiller i slutspil B.

 

Kamp dag 1: Der vil til hver kamp dag, være lavet to puljer med 4 hold i hver pulje, som så spiller en kamp mod hvert hold i puljen.

 

Kamp dag 2: Der vil til kamp dag to blive lavet nye puljer, hvor at vi forsøger at sikre at holdene blandes. 

 

Kamp dag 3: Der vil til kamp dag tre blive lavet nye puljer, hvor at vi forsøger at sikre at holdene blandes.

 

Kamp dag 4: På kamp dag 4, inddeles slutspil A med de fire hold der har fået flest point hen over kamp dag 1-2-3, mens at de 4 hold der har fået færrest point, spiller B slutspil.

RBK stiller med dommere til alle kampene på finale dagen.

 

Medaljer / pokaler, pr. årgang:

Der vil være medaljer til alle spillere på de deltagende hold.

Der vil være en vandre pokal til det vindende hold i slutspil A.

Der vil blive valgt ”den bedste spiller”, alle deltagende holds trænere vil blive bedt om at stemme på en top-3. – Den spiller med flest stemmer modtager en pokal.

Der vil blive valgt ”den bedste målmand”, alle deltagende holds trænere vil blive bedt om at stemme på en top-3. – Den spiller med flest stemmer modtager en pokal.

–       Spillerne kåres på kamp dag 4, finale dagen og vil modtage pokalerne i forlængelse af overrækkelsen af medaljer og pokaler efter finalerne i de respektive årgange.

Om formatet & regler: 

A: Vi spiller efter ”Silent princippet”, hvilket betyder at tilskuere, forældre og trænere ikke kommenterer under kampene.

–       Trænerne har mulighed for i pauserne (2 minutter at give råd og vejledning)

 

B: Hjemmeholdet, sørger for en dommer, der dømmer kampen inde fra banen, RBK sørger for at udstyre dommerne med fløjter, en dommer overtrækstrøje.

 

C: Hjemmeholdet er ansvarlige for at indberette resultatet af kampen til dommerbordet (ved containeren)

D: Kampene starter samtidig og det er dommeren der er ansvarlig for tiden.

 

E: Holdene sørger for at komme i ens tøj, RBK sørger for at have ovetræksveste klar i tilfældet af at hold kommer i samme farve tøj (numre på vestene vil være 1-20)

 

F: Gule kort, spilleren der modtager kortet, skiftes ud og kan først skiftes ind i næste halvleg.

 

G: Røde kort, spilleren der modtager kortet, tages ud og kan først spille igen i næste kamp (såfremt en spiller modtager to røde kort på en kamp dag, kan spilleren ikke spille mere den pågældende kamp dag og det vil være op til arrangørerne om spilleren ikke kan spille den næstkommende kamp dag ligeså)

 

H: Hjemmeholdet placerer sig ved den ene side og udeholdet ved den anden side, hvert hold er ansvarlige for at hjælpe med at dømme bolden ude over sidelinjen.

 

I: Der må kun skiftes spillere ud i pauserne. (formatet skal sikre at spillerne får lov til at spille hver enkelt halvleg færdig uden at skulle bekymre sig om at kunne blive skiftet ud, såfremt man laver fejl etc.)

–       Undtagelse 1, såfremt en spiller bliver skadet, så må denne skiftes ud og den skadede spiller må så ikke komme ind igen før pausen (medmindre alle udskiftningsspillere er skadet og en markspiller bliver skadet).

–       Undtagelse 2, ved gult kort, må man skifte en anden spiller ind for spilleren der har modtaget et gult kort. (spilleren der har modtaget det gule kort, må først komme ind igen i pausen af kampen, hvis det gule kort gives i anden halvleg, må spilleren ikke komme ind igen.)

–       Undtagelse 3, ved rødt kort, tages spilleren ud og holdet færdiggør den halvleg, med en mand mindre på banen, efter pausen, ved start af en ny halvleg, må man sætte en anden mand ind i stedet for. (Hvis det røde kort gives i anden halvleg, må man spille kampen færdig med en mand mindre.

–       To gule kort til den samme spiller, giver rødt kort.

–       Det er vigtigt at pointere at vores klare anbefaling er at alle spillere, spiller minimum 1 halvleg pr. kamp.

 

J: Pausen er 2 minutter og træneren har her mulighed for at give råd / vejledning og skifte ind og ud. (dommeren fløjter når der er gået 2 minutter).

 

K: Ved målspark

1, Skal bolden sparkes via jorden, liggende stille, inde i målfeltet. 

2, Bolden kan også dribles af målmanden ud af feltet og spille der fra, bolden skal dog ligge stille når målmanden igangsætter.

 

L: Frispark

Alle frispark, er direkte.

 

M: Indkast

U8/U9: Indkast erstattes af ”dribleløb / 0-2 meter spark”: Vi spiller ikke med indkast, men med at bolden enten skal dribles ind på banen, eller max må afleveres sparkes 0-2 meter ind på banen. – bolden skal ligge stille på linjen, inden den må sættes i gang. Sættes bolden forkert i gang, gives bolden til modstanderholdet, som så kan forsøge sig med ”dribleløb / 0-2 meter spark”.

U10: Her benyttes ”normale indkast”

 

N: Hjørnespark

U8/U9:

Kan tages på 2 måder, som normalt spark, eller via at ”drible bolden ind”, bolden skal ligge stille ved igangsætning.

U10:

Her sparkes hjørnespark på ”normal vis”.

 

O: Ved frispark skal spillere/mur minimum 4 meter væk fra bolden

 

P: Straffespark

U8, sparkes 5 meter fra målstregen

U9, sparkes 5 meter fra målstregen

U10, sparkes 6 meter fra målstregen

 

Akkumuleret stilling afgøres på følgende måde:

1 – Flest point

2 – Flest scorede mål i amerikansk straffe.

3 – Indbyrdes kamp

4 – Flest mål scoret

5 – Målforskel

6 – Fair Play, mindst kort modtaget

 

Spillested:

RBK Park, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge

Omklædning:

Omklædning 6-7-8 vil være mulige at benytte til omklædning

Pris pr. hold for deltagelse: kr. 1199,- 

–       Inkluderet: 4 ”Kids Development League dage”, med 3 kampe pr. dag

–       Amerikansk straffe konkurrence, direkte efter hver kamp, 5 sparkere pr. hold.

–       God matchning

–       Ordnede forhold

–       Medaljer til alle

–       Kåring af bedste spiller og bedste målmand i alle aldersgrupper

Tilmelding:

Først til mølle-princippet er gældende, vi har plads til max 8 hold pr. årgang (hvis nødvendigt, opretter vi venteliste)

–       Når man har udfyldt tilmeldings formularen herunder, vil man blive tilsendt en opkrævning for deltagelse.

–       Når vi har modtaget betaling, er man endeligt tilmeldt, man modtager bekræftelse herpå.

 

 

Fotos & sociale medier:

Vi vil tage billeder i løbet af kamp dagene og disse vil blive delt på vores hjemmeside og vores sociale medier profiler.

–       Når man tilmelder sig til RBK Kids Development League, er man automatisk indforstået med dette.

–       Der vil blive taget holdbilleder af alle holdene, til hver kamp dag.

–       Som forældre er man velkommen til at benytte billederne fra vores sociale medie profiler, såfremt der er billeder af ens barn/børn, men man skal huske at ”kilde henvise” hvis man selv deler disse billeder / videoer på sociale medier etc.