Talentskolen

Alle spillere i alderen 6-12 år, der ønsker at træne godt, med kvalificerede trænere, har fra fredag den 21. januar 2022 muligheden for en ekstra ugentlig træning på RBKs talentskole.

I RBK er fokus på at skabe det bedste mulige tilbud til den enkelte spiller, hvorfor at indholdet i træningen er tilrettelagt, så det sikrer at spillerne udvikler deres individuelle færdigheder.

Bryder man spillet ned, handler alt om 1v1 dueller, offensivt og defensivt. På Talentskolen er fokus i træningerne på gode gentagelser af forskellige finter, vendinger, sparkeformer, driblinger og løb med bolden, med begge ben.

På Talentskolen er alle spillere i alderen 6-12 år, der ønsker at træne godt velkommen og man har som “ny spiller” muligheden for at prøvetræne to gange gratis, inden man melder sig ind i RBK. 

“Alle spillere der ønsker at træne godt og er indstillet på at komme til fodbold, for at træne, blive dygtigere og have det sjovt imens, har krav på et godt træningstilbud. Med Talentskolen i RB Køge, har alle spillere i Køge og regionen omkring, i alderen 6-11 muligheden for at træne godt, med kvalificerede trænere. Det er et tilbud vi er rigtig stolte af at kunne lancere, da det flugter rigtig godt med vores klubs vision og strategi om at skabe fleksible kvalitetstilbud, der skaber gode oplevelser, for den enkelte spiller.” Udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

  • (Bemærk venligst at man godt kan være medlem i flere klubber /foreninger samtidig, Talentskolen er et ekstra supplerende træningstilbud)

Fra fredag den 21. Januar 2022 træner vi efter følgende plan på Talentskolen:

Fredage 16.00-16.55

U6-U7-U8 spillere

Fredage 17.00-17.55

U9-U10-U11-U12 spillere  

Tilmelding:

Man tilmelder sig to gratis prøvetræninger nedenfor, ønsker man at fortsætte med en ugentligt træning herefter, melder man sig ind i RBK via indmeldings formularen nederst på denne side.

Trænere:

RBK TopTalent trænere, 1 træner pr. 8-10 spillere.

Sted:

Kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge

Pris, RBK Talentskole:

Kr. 1.200,- i kontingent pr. halvsæson*

– en ugentligt træning i perioden januar 2022-juni 2022, undtaget skolernes ferie- og helligdage.

– *Som ny spiller i RBK, betaler man udover kontingentet et engangs gebyr på kr. 300 i indmeldelsesgebyr. 

– RBK spillere har automatisk 10% rabat på deltagelse i RBK Camps, 10% rabat på alle indkøb på Unisport.dk, samt 35-40% rabat på indkøb af RBK Puma beklædning på RBKs side på Unisport.dk

Tilmeld dig RBK Talentskole træninger her

Meld dig ind i RBK her

Skriv et svar