U11

Fremtidens RBK spillere fortjener det bedste koncept, de bedste trænere og de rette rammer for den enkelte!

U11 spillere i RB Køge er en del af RBK TopTalent konceptet. Konceptet henvender sig til dygtige og læringsparate U11- spillere, der ønsker de rette rammer for deres individuelle udvikling.

RBK TopTalent konceptet er udviklet af klubbens internationale coaching advisory board. Rent lavpraktisk betyder det at de spillere der deltager i RBK TopTalent, træner de samme øvelser og på samme måde, som U11 spillerne i Vitesse, Burnley og SL Benfica træner.

Stab, U11 RBK TopTalent

Per Clausen, Cheftræner

Emil Welcher, Assistent træner

Vores kommende U8-U11 RBK TopTalent spillere vil i RB Køge modtage følgende:

 • Holdtrænere med UEFA A licens
 • En træner pr. 8-10 spillere
 • 4-5 ugentlige trænings aktiviteter.
 • Målvogtere modtager specifik målvogtertræning to gange ugentligt
 • RBK Træningsmetode der er udviklet af RBKs internationale coaching advisory Board, med inspiration fra Benfica, Shakhtar Donetsk, Vitesse og Burnley FC.
 • 1-2 ugentlige kamp / turneringsaktiviter mod de dygtigste hold i DK
 • 3-4 årlige talentturneringer i udlandet pr. hold
 • Evaluering og opdatering af IDP (Individual Development Plan) fire gange årligt.
 • Adgang til hold og individuelle video klips, fra træning, kampe og turneringer.
 • 2 årlige tests af fysisk og koordinativ udvikling, udført af førende fysioterapeuter og fysiske trænere.
 • RBK Tøjpakke med individuelt nummer (sommer & vinter)
 • RBK TopTalent kontingent, kr. 3.900 halvårligt (eksklusiv camps, ture & stævner, kan opdeles i kvartalsvise betalinger)
 • Spillere der udtages til RB Køge TopTalent, tilbydes minimum en 2 årig udviklingsperiode i RB Køge. 

RB Køge afholder i løbet af det første halvår af  2021 “RBK TopTalent Trials” for den nuværende U10 årgang og kommende U11 årgang. Holdet udtages inden sommeren 2021 og har opstart efter sommerferien 2021, mandag den 2. august. 

Ambitionen er at skabe Nordens bedste U8-U11 hold i RBK TopTalent regi og netop derfor er RBKs fokus centreret omkring den enkelte spillers individuelle udvikling. I RBK er vi af den holdning at den dygtigste spiller udvikles bedst i et miljø hvor at spilleren dagligt udfordres af spillere der har samme drøm, talent og potentiale.  

RBKs metode er udviklet i samarbejde med klubbens internationale coaching advisory board og tager fodboldfagligt sit udgangspunkt i hvordan klubber på højeste internationale niveau udvikler spillere til den helt store scene.

Fleksibel træningsplan

Som RBK U11 spiller har man muligheden for at sammensætte en individuel og  fleksibel trænings plan, med udgangspunkt i de af klubben i forvejen planlagte træninger. Man kan som U11 spiller træne 4-6 gange ugentligt, via kombinationen af deltagelse i RBK TopTalent holdtræninger og RBK X Koncept træninger, om morgenen og efter skole (før hold træningen).

Her træner U10

På Rishøj Stadion, Lyngvej 12B – 4600 Køge,

Mindre grupper

Vi har ikke valgt at angive et max / minimum antal i forhold til antal spillere pr. RBK TopTalent hold. Vi arbejder ud fra det princippet, 1 kvalificeret træner til max 8-10 spillere.

RBK TopTalent Trials U11

Der er planlagt trials for vores kommende U11 hold, fredag den 30. april og fredag den 7. maj, tilmeld dig via formularen nedenfor.

U11 Spillere i RB Køge TopTalent

Er i perioden 1.7-2021 til 30.6-2022, defineret som spillere fra årgang 2011.

RB Køge – Forældre politik

Vi arbejder ud fra princippet “RBK Silent Parents”, som rent lavpraktisk betyder at forældre ikke er i stand til at overvære RBK TopTalent træningerne, men er velkommen til kampe / stævner, i passende afstand til banen. Men vi frabeder os at forældre snakker til spillerne og/eller kommentarer på præstationer i kampe og eller stævner.

Tilmeld dig til RBK TopTalent trials her