KøbLokalt.nu

I RB Køge betyder det noget for os at gøre en forskel lokalt, regionalt, nationalt og internationalt samt på og udenfor banen.

På banen har vi i en svær tid allerede taget mange små og store skridt og i forlængelse heraf lanceret flere innovative og nytænkende koncepter, som ikke før er set lokalt, regionalt og nationalt. Udenfor banen har vi allerede tegnet flere referencepartnerskaber, samt lanceret vores Club100 partnerkoncept.

Tiden vi lever i er udfordrende for alle og specielt det lokale butiks- og erhvervsliv er under stort pres. For at gøre opmærksom på – og ikke mindst konkret støtte op om vores lokale butiks- og erhvervsliv, lancerer vi i RB Køge nu tiltaget “Køblokalt.nu – Køge”. “Køblokalt.nu – Køge” initiativet har til formål at skabe opmærksomhed på hvor vigtigt det er, at vi i Køge dagligt støtter vores lokale handels- og erhvervsliv og derved gør vores til, at vi i Køge kan bakke op om ambitionerne om at have Danmarks bedste handelsby.

 

IMG_9503

I RB Køge vil vores trænere, ledere og medlemmer i fremtiden på al fremtidig indkøbt beklædning, få påtrykt ”Køblokalt.nu”-logoet, som set på billedet ovenfor og vi vil tilbyde såvel alle lokale butikker som lokale erhvervsdrivende, at de kan blive en del af ”Køblokalt.nu”-konceptet.

Vores fremtidige udvikling af RB Køge som Danmarks bedste fodboldklub for børn og unge afhænger i stor grad af den lokale opbakning i og omkring Køge. Som klub glæder vi os til visuelt på og udenfor banen, i skolen, på gaden, i butikkerne og ikke mindst centralt i Køge by at vise, at vi bakker op om Køge.

Vil du gerne vide mere om hvordan du og din virksomhed kan blive en del af Køblokalt.nu-konceptet?

Kontakt os via nedenstående formular, eller kontakt vores formand Kenneth Santa direkte på mail: ksa@rbkoge.com eller telefon: 61302002

Følg Køblokalt.nu