Talentskole

Alle spillere i alderen 6-12 år, der ønsker at træne godt, med kvalificerede trænere, har fra fredag den 21. januar 2022 muligheden for en ekstra ugentlig træning på RBKs talentskole.

I RBK er fokus på at skabe det bedste mulige tilbud til den enkelte spiller, hvorfor at indholdet i træningen er tilrettelagt, så det sikrer at spillerne udvikler deres individuelle færdigheder.

Bryder man spillet ned, handler alt om 1v1 dueller, offensivt og defensivt. På Talentskolen er fokus i træningerne på gode gentagelser af forskellige finter, vendinger, sparkeformer, driblinger og løb med bolden, med begge ben.

På Talentskolen er alle spillere i alderen 6-12 år, der ønsker at træne godt velkommen og man har som “ny spiller” muligheden for at prøvetræne to gange gratis, inden man melder sig ind i RBK. 

  • (Bemærk venligst at man godt kan være medlem i flere klubber /foreninger samtidig, Talentskolen er et ekstra supplerende træningstilbud)

Fra fredag den 21. Januar 2022 træner vi efter følgende plan på Talentskolen:

Fredage 16.00-16.55

U6-U7-U8 spillere

Fredage 17.00-17.55

U9-U10-U11-U12 spillere  

Tilmelding:

Man tilmelder sig to gratis prøvetræninger nedenfor, ønsker man at fortsætte med en ugentligt træning herefter, melder man sig ind i RBK via indmeldings formularen nederst på denne side.

Trænere:

RBK TopTalent trænere, 1 træner pr. 8-10 spillere.

Sted:

Kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge

Pris, RBK Talentskole:

Kr. 1.200,- i kontingent pr. halvsæson*

– en ugentligt træning i perioden januar 2022-juni 2022, undtaget skolernes ferie- og helligdage.

– *Som ny spiller i RBK, betaler man udover kontingentet et engangs gebyr på kr. 300 i indmeldelsesgebyr. 

– RBK spillere har automatisk 10% rabat på deltagelse i RBK Camps, 10% rabat på alle indkøb på Unisport.dk, samt 35-40% rabat på indkøb af RBK Puma beklædning på RBKs side på Unisport.dk

Tilmeld dig RBK Talentskole træninger her

Meld dig ind i RBK her