RBK Partnere

RB Køge - Partnere

“Da vi hørte om Projekt RB Køge med Kenneth i spidsen, var vi ikke i tvivl om, at det projekt skulle vi være med i. Vi syntes, det lød spændende med en ny klub, hvor der bliver lagt vægt på kvalificeret træning til børn, der både kan og vil spille fodbold, og hvor man prioriterer at have kvalificerede trænere fra børnene starter til fodbold. Det er nyt og spændende og vi glæder os til at se, hvad klubben kan udvikle sig til i fremtiden, samt om det ikke også kan være med til at løfte niveauet i alle de andre klubber”.

Mads Vinberg Hansen, Butikschef – Sportsmaster i Køge

 

I RB Køge er det et bevidst strategisk valg at samarbejde med SELECT Sport, da de er den bedste boldleverandør i verden, samt et dansk sportsbrand, hvor vores værdier stemmer godt overens.

Vi vil levere den bedste børnetræning i verden og det kræver blandt flere ting, at vi træner med verdens bedste bolde. Derfor er vi stolte over, at SELECT Sport har valgt at støtte op om RB Køge, og vi glæder os til at skulle være SELECTs ambassadører i Danmark og i udlandet.

HISTORIEN OM SELECT SPORT A/S

Med en lang og begivenhedsrig historie bag sig, betragtes SELECT som en af verdens førende producenter af håndsyede bolde. Den innovative, danske virksomhed producerer cirka tre millioner bolde om året, og er repræsenteret i store dele af verden, eftersom der eksporteres til mere end 50 lande.

Læs mere om Select Sport

“Sparekassen Sjælland-Fyn er Danmarks ældste Sparekasse fra 1825. Sparekassen er et værdidrevet pengeinstitut, som sætter formål før profit. Vi ønsker, at bidrage til, at udvikle de områder vi befinder os i, og gøre dem til bedre steder at leve, arbejde og drive virksomhed.

Vi har af denne årsag valgt, at hjælpe RB Køge i gang og lave et partnerskab da vi kan se fælles værdisæt med RB Køge. Samtidig har Sparekassen en partnerstrategi, hvor vi ønsker at støtte op om uddannelse og talentudvikling, hvilket går hånd i hånd med RB Køge.”

Nicholaj Frimann, Områdedirektør Sparekassen Sjælland-Fyn

 

JK TRYK er førende indenfor deres område, de tilbyder fleksible kvalitetsløsninger og produkter, til de bedste priser. Det harmoner perfekt med den målsætning vi har med vores træningstilbud og de værdier vi har som klub og vi er derfor rigtig glade for at byde JK Tryk velkommen som partner i RB Køge.

Jens K – Ejer af JK Tryk udtaler om samarbejdet: “Det var ikke nogen svær beslutning for mig at indgå en aftale med RB Køge da vi ønsker at bakke op om det gode arbejde og de ambitioner der er i RB Køge. Vi vil gerne være en aktiv del i at man i Køge kan tilbyde et unikt fodboldtræningstilbud på højeste nationale niveau, for børn og unge der godt vil træne godt. Det er innovativt og nyskabende, et initiativ vi rigtig gerne vil bakke op om.

 

“Vi hjælper virksomheder med at frigøre deres potentiale for vækst, ved at give meningsfuld, fremadrettet rådgivning inden for revision, regnskab og skat.”

RB Køge - Club 100 Partnere

Vi vil gerne tilbyde et fleksibelt kvalitets fodboldtrænings tilbud i Køge, før skole og efter skole. Til de dygtige børne- og ungdomsspillere der kan og vil træne mere og som ønsker danmarks bedste træningstilbud, fra hele regionen.

Vores tilbud er ganske enkelt unikt, der findes ikke et lignende træningstilbud i Danmark, hvor spillere i alderen 7-12 år, dagligt kan træne med UEFA A Licens trænere.

Klubbens ambition er at kunne tilbyde dette fleksible kvalitets træningstilbud, året rundt, før skole, efter skole og tilbuddet skal ikke afhænge af om der er tilmeldt 2 eller 9 spillere pr. træner.

Som Club 100 Partner i RB Køge støtter man op, om lige præcis det kvalitets tilbud. 

Vil du gerne vide mere om hvordan du og din virksomhed bliver den del af vores Club 100, så kontakt venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail, ksa@rbkoge.com

BLIV EN DEL AF FREMTIDENS FODBOLDKLUB

Social

Følg os på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram