RBK Partnere

RB Køge - Partnere

Unisport er klubbens tøj- og udstyrspartner.

Som RBK medlem, har man 10% fast rabat på køb via Unisport.dk, ved brug af koden: RBKOGE10.

Herudover har man som medlem mulighed for at købe klub beklædning online på klubbens egen webshop på Unisport.dk – med minimum 30-35 rabat, inklusiv. tryk af logoer / numre.

  • klik på Unisport logoet herover og bliv “sendt direkte” til klubbens egen shop på Unisport.dk

 Puma er RBKs tøj partner, i samarbejde med Unisport.dk

RB Køge - Club 100 Partnere

Vi vil gerne tilbyde et fleksibelt kvalitets fodboldtrænings tilbud i Køge, før skole og efter skole. Til de dygtige børne- og ungdomsspillere der kan og vil træne mere og som ønsker danmarks bedste træningstilbud, fra hele regionen.

Vores tilbud er ganske enkelt unikt, der findes ikke et lignende træningstilbud i Danmark, hvor spillere i alderen 7-12 år, dagligt kan træne med klubbens kvalificerede børnefodbold trænere.

Klubbens ambition er at kunne tilbyde dette fleksible kvalitets træningstilbud, året rundt, før skole, efter skole og tilbuddet skal ikke afhænge af om der er tilmeldt 2 eller 9 spillere pr. træner.

Som Club 100 Partner i RB Køge støtter man op, om lige præcis det kvalitets tilbud. 

Vil du gerne vide mere om hvordan du og din virksomhed bliver den del af vores Club 100, så kontakt venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail, ksa@rbkoge.com

BLIV EN DEL AF FREMTIDENS FODBOLDKLUB

Social

Følg os på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

DE STØTTEDE OS - DA VI STARTEDE OP

“Sparekassen Sjælland-Fyn er Danmarks ældste Sparekasse fra 1825. Sparekassen er et værdidrevet pengeinstitut, som sætter formål før profit. Vi ønsker, at bidrage til, at udvikle de områder vi befinder os i, og gøre dem til bedre steder at leve, arbejde og drive virksomhed.

Vi har af denne årsag valgt, at hjælpe RB Køge i gang og lave et partnerskab da vi kan se fælles værdisæt med RB Køge. Samtidig har Sparekassen en partnerstrategi, hvor vi ønsker at støtte op om uddannelse og talentudvikling, hvilket går hånd i hånd med RB Køge.”

Nicholaj Frimann, Områdedirektør Sparekassen Sjælland-Fyn

 

JK TRYK er førende indenfor deres område, de tilbyder fleksible kvalitetsløsninger og produkter, til de bedste priser. Det harmoner perfekt med den målsætning vi har med vores træningstilbud og de værdier vi har som klub og vi er derfor rigtig glade for at byde JK Tryk velkommen som partner i RB Køge.

Jens K – Ejer af JK Tryk udtaler om samarbejdet: “Det var ikke nogen svær beslutning for mig at indgå en aftale med RB Køge da vi ønsker at bakke op om det gode arbejde og de ambitioner der er i RB Køge. Vi vil gerne være en aktiv del i at man i Køge kan tilbyde et unikt fodboldtræningstilbud på højeste nationale niveau, for børn og unge der godt vil træne godt. Det er innovativt og nyskabende, et initiativ vi rigtig gerne vil bakke op om.