Påske Camp

Vil du gerne trænes af trænere med drive, ambitioner om at skabe et godt træningsmiljø og erfaring med at træne børn og unge, der gerne vil træne godt? 

Ja?, så tilmeld dig RBKs camp i Påsken, her fokuserer vi på at skabe et godt , trygt og udviklende træningsmiljø, for de spillere der godt kan og vil træne, med et smil på læben mens man bliver dygtigere.

Påske Camp For U6-U13 årgangene

Mandag den 3. april til onsdag den 5. april, alle dage i tidsrummet, kl. 09.30-14.00.

Pris kr. 999, –

En hovedtræner og assistent træner pr. gruppe af 10-14 børn 

1 målmandstræner

 NB: Begrænset antal pladser: 

Fortæring:

På alle RBK camps skal spillerne selv have madpakke og drikkelse med.

Det vil dog være muligt at tilkøbe vand, juice, sodavand og udvalgte snacks, alle dele til enten 5 eller 10 eller 20 kr. pr. stk.

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

På RBK Camps tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på – Påske Campen:

RBK’s TopTalent trænere: Daniel, Lasse, Steffen P, Emil P, Hass

Andre Trænere:

Ungtrænere: 

JJ, Frederik R, Aleksandar S

Målmandstrænere: Filip Melbin

Sted: 

Kunstbanen og græsområdet ved kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved at benytte tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RB Køges camp, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RB Køge Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 35 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Tilmeld dig herunder...

Video - RBK Camps