Uge 31 Camp

Vil du gerne trænes af trænere med drive, ambitioner om at skabe et godt træningsmiljø og erfaring med at træne børn og unge, der gerne vil træne godt? 

Ja?, så ryd din kalender i sommerferiens uge 31, for her har du muligheden for at deltage på RBKs uge 31 camp, hvor at fokus er på at skabe et godt træningsmiljø, for de spillere der godt kan og vil træne, med et smil på læben mens man bliver dygtigere.

Camp For U7-U12 årgangene

Mandag den 5. august til fredag den 9. august, alle dage i tidsrummet, kl. 09.00-14.00.

Pris kr. 1.399, –

En hovedtræner og assistent træner pr. gruppe af 10-14 børn 

To målmandstrænere

 NB: Begrænset antal pladser

Camp For U13-U17 årgangene

Mandag den 5. august til fredag den 9. august, alle dage i tidsrummet, kl. 14.30-16.30.

Pris kr. 799, –

En hovedtræner og assistent træner pr. gruppe af 14-16 børn 

En/To målmandstrænere

 NB: Begrænset antal pladser

 

Fortæring:

På alle RBK camps skal spillerne selv have madpakke og drikkelse med.

Det vil dog være muligt at tilkøbe vand, juice, sodavand og udvalgte snacks, alle dele til enten 5 eller 10 eller 20 kr. pr. stk.

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

På RBK Camps tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på Uge 31 – RBK Camp:

RBK’s TopTalent trænere: Daniel, Lasse, Emil P, Hass

Andre Trænere:

Ungtrænere: 

JJ, Frederik R, Aleksandar S

Målmandstrænere: Christian Emil & Filip Melbin

Sted: 

Kunstbanen og græsområdet ved kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Tilmelding & Betaling:

Tilmeld spilleren ved brug af google sheets tilmeldingsformularen (klik her) og betal for tilmeldingen af spilleren til vores Mobile Pay nummer: 502631 –  Ravnsborg Boldklub Køge 

– Tekst ved indbetaling(skriv venligst “spillerens fulde navn, fødselsdato og Uge 31 Camp” som tekst på betalingen)

Når du har lavet tilmeldingen og sendt den, samt betalt for deltagelse på mobile pay, bedes du sende et skærmprint af betalingen via mobile pay, til: kontoret@rbkoge.com

Se mere om campen på klubbens hjemmeside: rbkoge.com

Vores proces:

Når vi har modtaget en tilmelding, tjekker vi om vi har modtaget en mail, med et skærmprint som dokumentation for betalingen, har vi ikke modtaget denne dokumentation, sender vi information omkring betaling (som ovenfor), til den mail adresse spilleren er tilmeldt med.

Når vi har modtaget kvittering for betaling, bekræfter vi modtagelsen af denne information og spillerens plads hurtigst muligt(indenfor 3-5 arbejdsdage).

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RB Køges camp, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RB Køge Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 25-30 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Video - RBK Camps