RBK Pathway U12-U15

Er du født i andet halvår?, er du sent modnet?, fysisk og/eller mentalt?.

Ja? Så kan der være en god chance for at du er blevet overset af licens klubbernes scouts, der har sat en ære i at scoute, identificere og rekruttere spillere til deres talentmiljøer, fra en tidlig alder.

Med “RBK U12-U15 Pathway – Vejen til Elite Fodbolden” er det vores intention at skabe muligheder for de spillere der i første omgang måske er blevet vejet og fundet for let, eller måske endda grundet niveauet man spiller på og eller hvor ens klub er lokaliseret, ikke har haft muligheden for at vise sig frem. 

Der findes masser af talent og potentiale derude, men licensklubberne fokuserer overvejende på at identificere og rekruttere spillere inden/omkring U12 alderen, hvilket har den betydning, at sent modnede spillere tidligt vælges fra i scouting og rekrutteringsprocessen.

I Danmark har DBU netop lanceret “Verdens Bedste Børnefodbold”, en strategi der efter udmeldingerne har til formål at sætte hver enkelt spiller i centrum. Med RBK Pathway, er det vores intention og ambition, at give hver enkelt spiller der endnu ikke er tilvalgt, men stadig har drømmen om at blive professionel fodboldspiller, en reel mulighed for at træne godt og potentielt blive scoutet af de store klubber. 

Det mener vi i RBK er at sætte den enkelte spiller i centrum, i det her tilfælde den enkelte spiller, der har håb og drømmer om at blive professionel fodboldspiller, men som har svært ved at finde vejen der til.

RBK U12-U15 Pathway – Vejen til Elitefodbolden

Kort præciseret vil man som U12-U15 spiller med “RBK Pathway – Vejen til Elite Fodbolden”, blive tilbudt at deltage i 5 kvalitets træningspas frem mod sommerferien. Disse 5 træningspas vil have det overordnede formål at udvikle den enkelte spiller, samt klargøre spillerne i hver enkelt aldersgruppe, til at spille enten interne kampe onsdag den 23. juni 2021 – og/eller organiserede kampe mod eksterne modstandere.

Til kampene den 23. juni vil samtlige licensklubber i Danmark modtage en invitation til at komme og se de af RBK udvalgte spillere i aktion, hvilket vil give spillerne der deltager, en unik mulighed for at vise sit potentiale frem, for repræsentanterne fra de bedste og største klubber i Danmark.

Klubbernes repræsentanter vil på dagen modtage en line up, en spiller oversigt, med billede af spillerne, deres fulde navne, hvilken klub de til dagligt spiller i, samt deres fødselsdato. Kampene vil blive filmet og efter kampene vil de klubber der måtte ønske det, modtage video materiale fra de spillede kampe.

“I Danmark har vi ikke råd til at gå glip af en eneste fodbold spiller, der har potentialet til at nå hele vejen. I erkendelse af at klubberne scouter og rekrutterer tidligere og tidligere og derved risikerer at misse spillere der modnes og udvikles senere, mener vi at vi med dette tiltag potentielt kan gøre noget for at sikre at vi ikke går glip af potentielt uopdaget talent og potentiale. Vi mener at lige præcis det burde ligge hele Fodbold Danmark på sinde og for os vil det være en succes, hvis bare en deltagende spiller efterfølgende tilbydes at træne / spille for en af de største klubber i Danmark. Det bliver fedt og vi glæder os til at træne med spillerne og facilitere muligheden for hver enkelt spiller med talentet, håbet og drømmen og viljen til at lykkes” udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Praktisk information:

– Sted, kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge

– RBK vil efter de 5 træningsdage udtage de af RBK vurderede dygtigste spillere, til at deltage i disse kampe den 23. juni 2021.

– Samtlige spillere der deltager i de 5 træningspas vil efterfølgende modtage en skriftlig evaluering.

– Tilmelder man sit barn til RBK Pathway forløbet, er man som forælder indforstået med at alle træninger og kampe vil blive filmet og at dette video materiale kan blive brugt til visning på de sociale medier, samt udleveret til klub repræsentanter, såfremt RBK ønsker at promovere en/flere spillere til en/flere udvalgte klubber.

– Forældre har ikke adgang til at overvære træninger i RBK Pathway regi.

U12/U13, Trænings datoer:

Onsdag den 19. maj, kl. 16.00-17.00

Onsdag den 26. maj kl. 16.00-17.00

Onsdag den 2. juni kl. 16.00-17.00

Onsdag den 9. juni kl. 16.00-17.00

Onsdag den 16. juni kl. 16.00-17.00

U14/U15, Trænings datoer:

Onsdag den 19. maj, kl. 17.00-18.00

Onsdag den 26. maj kl. 17.00-18.00

Onsdag den 2. juni kl. 17.00-18.00

Onsdag den 9. juni kl. 17.00-18.00

Onsdag den 16. juni kl. 17.00-18.00

Kamp dag – den 23. juni 2021

U12/U13, kl. 18.00-19.15

U14/U15, kl. 19.30-20.45

Trænere:

Kenneth Santa, UEFA A

Per Clausen, UEFA A Youth

Steffen Petersen, UEFA A

Frank Thøgersen, UEFA A

Antal:

Vi har plads til max 24 spillere pr. årgang.

Pris – “RBK Pathway – Vejen til Elite Fodbolden”

Deltager gebyret for deltagelse i de 5 træninger er kr. 800 pr. spiller. 

Som spiller modtager man:

– 5 træningspas, udført at RBKs talent trænere

– RBK udlåner trænings beklædning til brug for træninger (sokker-shorts-tee)

– En skriftlig evaluering

– Man er som deltager på RBK Pathway forløbet indforstået med, at man betaler for at deltage i 5 træningspas, med RBKs talent trænere. Samt afklaret med at RBK udtager de af RBK vurderede potentielt dygtigste spillere i årgangene blandt de deltagende spillere i RBK Pathway forløbet, til at spille de interne kampe den 23. juni 2021. 

– Muligheden for at vise sig frem for scouts og klub repræsentanter fra de største og bedste klubber i Danmark.

Tilmelding

Tilmeld dig via formularen nedenfor.

Efter vi har modtaget din tilmelding, vil vi fremsende dig en bekræftelse på din tilmelding, samt vedlægge en faktura for deltagelse.

– din plads på forløbet vil endeligt blive bekræftet når vi har modtaget betalingen for din deltagelse.

Spørgsmål

Såfremt du måtte have spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte klubbens formand Kenneth Santa på telefon: 30232324 eller pr. mail: ksa@rbkoge.com