TopTalent

RB Køge lancerede fra sommeren 2021 RB Køge TopTalent-hold i årgangene U8-U10

I RB Køge ønsker vi at skabe nordens dygtigste fodboldspillere, spillere der kan måle sig med de dygtigste rundt om i den store verden. Vi ønsker at skabe Danmarks og Nordens bedste U8-U10 hold, da de skal danne ramme og platformen for udviklingen af de dygtigste individuelle spillere.

Inspireret af de største klubber i Europa, har vi i RB Køge valgt at afholde toptalent trials i oktober og november måned, for at finde frem til de potentielt dygtigste spillere i regionen, der alle drømmer om at være en del af RB Køges TopTalent hold, med ambitionen om at blive blandt Nordens dygtigste fodboldspillere.

Drømmer du om at blive professionel fodboldspiller og er du og din familie klar til at investere tid og kræfter i at blive blandt de dygtigste spillere i Norden i din årgang?

Hvis ja, så tilmeld dig via nedenstående formular til vores kommende “RBK TopTalent Trials” som er første skridt på vejen mod vores RB Køge TopTalent hold. 

Trials datoer: 
Søndag den 31. oktober og søndag den 7. november 2021
kl. 12.00-13.15
U7 – Årgang 2015
U8 – Årgang 2014
kl. 13.45-15.00
U9 – Årgang 2013
U10 – Årgang 2012
 

Sted, trials:

RBK Park – Rishøj Stadion

Lyngvej 12B – 4600 Køge

Trials information og format:

Som spiller møder man ind 15 min før start på træningen, her vil man blive budt velkommen og man vil få udleveret en spilletrøje med et nummer / farve, som man skal have på under træningen, således at vores trænere og scouts kan kende alle spillere live og ved gennemgang af video efterfølgende.

Spillerne varmes op via individuelle tekniske øvelser og herefter spilles der mini kampe i 2v2, 3v3, 4v4 og 5v5. Formålet med disse formater er at vi i RBK får muligheden for at evaluere den enkelte spillers nuværende niveau, styrker og udviklingsområder, samt får muligheden for at se den enkelte spillers evner og potentiale i forskellige relationelle spilformer.

Da vi ikke kan forudse udviklingen af Covid-19, vil forældre som udgangspunkt blive anvist et sted på anlægget hvor fra de kan følge træning og mini kampe, vi henstiller til at forældre ikke kommunikerer til spillere og / eller på træningen, men udelukkende iagttager. Såfremt et eventuelt forsamlingsloft gør at vi ikke kan facilitere et område til forældre, vil forældre ikke kunne overvære vores trials, dette kommunikeres ud til de tilmeldte spilleres forældre, når vi er tættere på afviklingen af vores trials.

RB Køge TopTalent Stab:

U10 

Cheftræner, Steffen Petersen

Assistent, Daniel Janniche

U9 

Cheftræner, Steffen Petersen, UEFA A Licens

Assistent, Daniel Janniche

U8 

Cheftræner, Frank Thøgersen

Assistent, Lasse Ebbesen

Chef Målvogter træner

Oliver Foss

Head of Coaching

Steffen Petersen, Uefa A Licens

Performance & Testning

Fysiolab – Kristian Simonsen

Uge program, RBK TopTalent U8-U10 (2. august – oktober 2021)

I perioden august-oktober og april til juni trænes som udgangspunkt efter nedenstående plan(ret til ændringer forbeholdes). I Vinter perioden tilrettes planen, men som udgangspunkt tilbydes TopTalent spillerne minimum 4 ugentlige træninger i perioden november-marts.

Vi hører hjemme på Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge, ved afkørsel 32.

Mandag (U8-U9-U10)

16.30-17.00 Kompetence træning, individuelt fokus (RBK X Koncept)

17.00-18.00 RBK TopTalent – Hold træning

Tirsdag (U8-U9-U10)

16.30-17.00 Kompetence træning, individuelt fokus (RBK X Koncept)

17.00-18.00 RBK TopTalent – Hold træning

Torsdag (U8-U9-U10)

16.30-17.00 Kompetence træning, individuelt fokus (RBK X Koncept)

17.00-18.00 RBK TopTalent – Hold træning

Fredag (U8-U9-U10-U11)

Kamp dag.

Lørdag / Søndag

Fri*

* Udover vores ene ugentlige kamp dag fredag, forventer vi at deltage i kampe / stævner / turneringer i ind- og udland, i det omfang vi vurderer er det rette for den enkelte årgang.

Vores spillere i U8-U10 regi, kan selv bestemme om de ønsker at deltage i samtlige træninger vi tilbyder i deres årgang. Vores forventning er at en RBK TopTalent spiller har minimum 3 ugentlige træningspas + kamp aktivitet.

Vores nuværende, som kommende U7-U10 RBK TopTalent spillere vil i RB Køge modtage følgende:
 • Kvalificerede holdtrænere og assistent trænere 
 • En træner pr. 8-10 spillere
 • Minimum 3 ugentlige trænings aktiviteter (året rundt – pt. i tidsrummet 16.30-18.00) + mulighed for ekstra individuel træning 
 • Målmænd modtager specifik målmandstræning 1 gang ugentligt
 • RBK Træningsmetode der er udviklet af RBKs internationale coaching advisory Board, med inspiration fra Benfica, Shakhtar Donetsk, Vitesse og Burnley FC.
 • 1 ugentlig kamp / turneringsaktiviter mod de dygtigste hold i DK
 • 2-3 årlige talentturneringer i udlandet pr. hold, i forhold til niveau og den rette matchning.
 • Evaluering og opdatering af IDP (Individual Development Plan) fire gange årligt.
 • Adgang til hold og individuelle video klips, fra træning, kampe og turneringer.
 • 2 årlige tests af fysisk og koordinativ udvikling, udført af førende fysioterapeuter og fysiske trænere.
 • RBK TopTalent kontingent – kr. 3.000 halvårligt, (ekskl. tøj / ture / stævner.)
 • I RBK TopTalent ønsker vi at udvikle på spillerne indtil overgangen fra U12 til U13, det er vores ambition at lykkes med 100% af vores spillere. Forstået på den måde at det er vores opgave at udvikle den enkelte spiller og person til højeste mulige niveau, samt hjælpe spillere godt videre i karrieren, når tiden er den rette hertil. 

Trials lokation:

RBK Park, Rishøj Stadion

Lyngvej 12B, 4600 Køge

Antal spillere pr. trial / pr. årgang:

Vi har plads til max 20 spillere pr. trial / pr. årgang. 

Som spiller kan man som udgangspunkt kun tilmelde sig en trial dato.

Trials information og format:

Som spiller møder man ind 15 min før start på den enkelte trial aktivitet, her vil man blive budt velkommen og man vil få udleveret en spilletrøje med et nummer / farve, som man skal have på under træningen, således at vores trænere og scouts kan kende alle spillere live og ved gennemgang af video efterfølgende.

Spillerne varmes op via individuelle tekniske øvelser og herefter spilles der mini kampe i 2v2, 3v3, 4v4 og 5v5. Formålet med disse formater er at vi i RBK får muligheden for at evaluere den enkelte spillers nuværende niveau, styrker og udviklingsområder, samt får muligheden for at se den enkelte spillers evner og potentiale i forskellige relationelle spilformer.

Forældre vil som udgangspunkt blive anvist et sted på anlægget hvor fra de kan følge træning og mini kampe, vi henstiller til at forældre ikke kommunikerer til spillere og / eller på træningen, men udelukkende iagttager. 

For spørgsmål omkring RBK TopTalent, kontakt venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail, ksa@rbkoge.com

Tilmelding – RB Køge TopTalent Trials