Inspiration til “Covid19 – 1 til 4 træninger”

I RB Køge vil vi gerne facilitere muligheden for at flere børn og unge kan træne godt og med dette rette fokus på individuel udvikling.

Tiderne og det nuværende forsamlingsloft, begrænser i sjælden grad mulighederne for at klubberne rundt om i det Danske land, kan facilitere træning for børn og unge.

Vi vil i RB Køge gerne hjælpe klubberne og trænerne lidt på vej og derfor har vi lanceret initiativet “RBK Method – Free Social Distance Training Sessions”. Disse gratis trænings sessioner varer 60 min og indeholder en plan for træning med 1 træner og 4 spillere pr. gruppe. I hele Februar måned vil vi i RB Køge lægge 2-3 ugentlige trænings sessioner op på vores hjemmeside, som I er velkommen til at benytte i det omfang i finder det passende og at det giver mening i forhold til de spillere / årgange i måtte træne.

Gratis trænings sessioner 

Vi har allerede lagt 5 gratis trænings sessioner op:

Træning session 1

Trænings session 2

Trænings session 3

Trænings session 4

Trænings session 5

Vi håber at I vil tage godt i mod initiativet, til gavn for god træning og god trivsel blandt vores børn og yngre fodboldspillere.

Bliv RBK Klub Partner

Såfremt at I i jeres klub gerne vil drøfte mulighederne for på et strategisk niveau at blive “RBK Klub Partner” og få adgang til vores RBK Metode, RBK Udviklingsmodel og adgang til vores events, er i meget velkommen til at kontakte klubbens formand, Kenneth Santa på mail: ksa@rbkoge.com

Vil du gerne inspireres?

“Sign up” nedenfor og modtag email notifikationer hver gang vi lægger en gratis trænings session online.

Skriv et svar