International Gæste Træner – Fabio Mazzone

I RBK ønsker vi at skabe den bedste mulige platform for vores spilleres udvikling, en sådan platform kræver kvalificerede trænere, der er nysgerrige på ny viden og interesseret i at lære fra sig og sparre med andre.

Præcis derfor er vi rigtig glade og stolte over at kunne løfte sløret for et kommende besøg fra den første International gæste træner, i form af UEFA A licens træneren Fabio Mazzone.

“Fabio vil I dagene 26. marts til lørdag den 2. april, være at finde i Køge, hvor at han skal agere sparringspartner for vores trænere i Køge, være med på samtlige træninger og vil stå til rådighed for enkelte individuelle træningspas og sparring med vores trænere i RBK regi. For os som klub er det altafgørende at vi konstant tænker i hvordan vi kan udvikle os og udvikle vores tilbud og ikke mindste vores spillere og trænere og vi ser derfor frem til at byde Fabio velkommen i RBK og ser frem til sparring og ekstern inspiration, til gavn for hele fodbold miljøet i RBK.” Udtaler Steffen Petersen , bestyrelsesmedlem og Head of Coaching i RBK til klubbens hjemmeside.

Fabio Mazzone er en italiensk UEFA A-licenseret træner med erfaring fra højeste internationale hylde, i form af at han tidligere har arbejdet som træner og scout i Queens Park Rangers FC og i som assisterende træner i den bedste række på Cypern.

I øjeblikket er Fabio Træner instruktør for det litauiske fodboldforbund, hvor han uddanner fremtidens fodbold trænere på tværs af C-B og UEFA A licens niveau. Herdudover er han tilknyttet fodboldforbundet i Litauen som U15 assisterende landstræner.

“Jeg er meget spændt på at slutte mig til RBKs trænerteam, hvor jeg især glæder mig til at observere hvordan man i RBK arbejder med spillerne, henover de forskellige aldersgrupper. Herudover glæder jeg mig til at opleve byen og byde ind med min viden og erfaring, som forhåbentligt kan være med til at udvikle trænerne, til gavn for klubben,  miljøet og vigtigst af alt, spillerne. Jeg glæder mig til at nyde fodboldlivet i Køge og til at træne motiverede og dygtige spillere i et talent-ungdomssetup.” udtaler Fabio Mazzone til klubbens hjemmeside.

Fabio kommer til at være på banen fra mandag til fredag aften og vil henover ugen være en del af mere end 12 træningspas, i form af deltagelse i morgentræninger, talentskole træninger, TopTalent hold træninger, Futsal træning, samt i individuelle træninger. Som afslutning på ugen vil Fabio og klubbens trænere gennemgå Fabios observationer og snakke ideer og udviklingsmuligheder, som klubben med fordel kan implementere henover den kommende periode.

Vi glæder os til at byde Fabio velkommen i Køge.

Skriv et svar