MMFood er ny Partner

IMG_8855

MMFood er ny Club 100 Partner i RB Køge.

MMFOOD leverer mad ud af huset, hvor maden og menuerne er sæsonbetonet, lavet ud fra de bedste råvarer og med stor faglig stolthed. Alt dette garanterer mad af bedste kvalitet og hvor alle smagsløg får en fest. Vi laver mad til alle former for arrangementer, og er altid lydhør overfor hvad vi kan gøre for netop jer.

Helt unikt har vi netop lanceret vores lækre nytårsmenu, til kr. 390, – pr. kuvert, med fokus på fleksibilitet i disse Coronatider, tilbyder vi muligheden for at købe helt ned til 1 x kuvert.

Morten og Morten omkring engagementet i RB Køge: “Som virksomhed har vi valgt at støtte op omkring RB Køge, da klubbens værdier: kvalitet, fleksibilitet og oplevelser matcher rigtig godt med hvad vi som virksomhed ønsker at vores kunder skal kende os for. Klubben tør at tænke nyt og gå nye veje, for at skabe fleksible kvalitets træningstilbud til gavn for talentfulde spillere lokalt og regionalt. Vi glæder os til at være med på klubbens rejse, følge udviklingen og medvirke til at skabe et nyt klub erhvervsnetværk, til gavn for klubbens medlemmer, de lokale virksomheder og ikke mindst vores egen virksomhed.”

“Morten og Morten viste meget hurtigt interesse for at være med og ikke bare støtte op, men med et ønske om at være en aktiv del af vores fremtidige fodbold camps, stævner, fodboldskoler og parter arrangement. Vi glæder os over at have dem med på holdet og ser frem til at medvirke til at skabe værdi og merværdi for MMFood og vores øvrige partnere.” Udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Velkommen til Morten, Morten og MMFood.

Du kan læse mere omkring MMFood på deres hjemmeside: https://www.mmfood.dk/

RB Køge - Club 100 Partnere

Vil du gerne vide mere om dine partner muligheder i RB Køge?

Skriv et svar