OK – Ny Partner i RB Køge

En sponsoraftale med energiselskabet OK betyder, at fodboldspillerne i RB Køge kan nyde godt af hver liter benzin, der tankes hos OK.

I disse tider er det vigtigt at vende enhver sten og afsøge mulighederne for at skabe værdi og merværdi for vores medlemmer og vores partnere. 

Vi er sikre på at denne partneraftale vi har indgået med OK kan være med til at støtte op om det arbejde, der bliver lavet i klubben, siger klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Aftalen er enkel. Man kan støtte RB Køge med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort og/eller sit betalingskort til Ravnsborg Boldklub Køges sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

RB Køge får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte idrætsforeningen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Opfordringen er klar, tank brændstof, el og “taletid” hos OK og støt op om RB Køge.

Download OK Appen og tilmeld dig nu – Klik her

 

Skriv et svar