Per Clausen og Frank Thøgersen, er nu en del af RB Køge

Per Clausen

Frank Thøgersen

Erfarne talentudviklere bliver en del af RB Køges træningskoncept

Fokus på den enkelte spiller

I RB Køge tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

“Nøglen til at kunne tilbyde specifik og individuelt fokuseret træning og feedback til vores spillere, er at have trænere der kan deres håndværk. Med tilknytningen af Per og Frank, får vi ikke bare to dygtige og erfarne talentudviklere. Vi får som klub også to personer som ikke bare bliver trænere på banen, men som også ønsker at tage en aktiv del i udviklingen af konceptet, klubben og den enkelte spiller. 

Per og Frank er begge indehavere af UEFA A Licens og Per Clausen er også indehaver af UEFA A Youth licensen. De har begge været en del af dansk talentudvikling i mere end 20 år, i forskellige klubber og i forskellige roller, de kender byen, regionen, de kender gamet, de har noget at bidrage med til spillerne og de har noget at bidrage med til miljøet. Jeg er stolt over at de begge har ønsket at blive en del af fremtidens fodboldklub”, udtaler klubbens formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Per Clausen om at blive en del af RB Køge: “Klubbens koncept med fokus på god og kvalificeret træning til årgange der i de fleste klubber landet over trænes af forældre trænere er unikt og ikke set før i Danmark. Personligt glæder jeg mig til at bidrage med min erfaring og viden, primært i klubbens morgentræningstilbud og så glæder jeg mig til at være en del af et udviklingsmiljø, ikke bare for spillerne men også for os trænere og ledere. Her tænker jeg i den daglige træning, men også i sparringen med klubbens internationale coaching advisory board.”

Frank Thøgersen om at blive en del af RB Køge: “Jeg glæder mig til at stå på banen igen, sammen med dygtige træner kollegaer og spillere der kommer for at blive bedre og have det sjovt samtidig. Da Santa præsenterede klubben og klubbens koncept for mig, stod det meget hurtigt klart, at det var et koncept og en vision som jeg gerne ville være en del af. Spillere der selv kan sammensætte deres træningstilbud i forhold til morgen og efter skole træning, fra 7 års alderen, det er ikke set før og det kommer til at give spillerne helt unikke muligheder for udvikling af deres individuelle færdigheder. Jeg glæder mig til at komme igang.

Velkommen til Per Clausen og Frank Thøgersen.

Tilmelding til Intro Forældre Møde

Vi starter træningen mandag den 26. oktober, for U8-U13 årgangene.

vil du gerne vide mere om klubben, vores koncept og om vores træninger?

Så tilmeld dig til vores online forældremøder, som afholdes mandag den 19 oktober og tirsdag den 20 oktober, begge dage i tidsrummet 19.00-20.00.

Skriv et svar