RB Køge har indgået aftale med Jannich Storch som ny målvogtertræner.

RB Køge har indgået aftale med Jannich Storch som ny målmandstræner.

27-årige Jannich Storch er til daglig målmand i 2 divisionsklubben Nykøbing FC og har tidligere repræsenteret klubber som FC Roskilde, AB og FC Nordsjælland.  Jannich er udover sin aktive spillerkarriere også indehaver af JS Keepers, som tilbyder målvogtertræning til fodboldklubber og private.

Klubbens Head of Coaching Steffen Petersen fortæller om den nye målvogtertræner.

Vi er meget glade for, at Jannich har sagt ja til at blive en del af vores trænerteam. Jannich er både praktisk og analytisk i sin tilgang til målvogtertræningen, og har et opdateret indblik i hvad der kræves af fremtidens målvogtere. Vi er derfor sikre på, at Jannich ikke blot kan gå ind og løfte opgaven, men også at han kan medvirke til at videreudvikle det stærke klubkoncept vi netop har præsenteret.

Jannich Storch om aftalen med RB Køge

Jeg er utrolig glad for at blive en del af det her nytænkende koncept, hvor at spillere fra en tidlig alder har mulighed for at træne godt. Som spiller, ville jeg ønske at jeg havde haft muligheden for at træne med kvalificerede trænere fra 8-årsalderen. Det er jeg overbevist om kommer til at gøre en kæmpe forskel.  Personligt glæder jeg mig meget til at være med til at forme fremtidens målvogtere og samtidig glæder jeg mig fagligt til at være en del af RBK-miljøet.

Jannich har første træningsdag onsdag den 28. oktober, og vil være at finde på træningsbanen hver onsdag i tidsrummet 14.30-16.30, frem til juleferien.

Som U8-U13 målvogter har man mulighed for at blive trænet af Jannich en gang ugentligt. For flere oplysninger omkring RBK målvogtertræning og tilmelding, besøg siden: RBK målvogterkoncept.

 

GRATIS Målvogtertræning i efterårsferien

Se mere her

Skriv et svar