RBK – Book din egen træner

RBK tilbyder “Book din egen træner” ved vores TopTalenttrænere, Steffen Petersen, Daniel Janniche og Lasse Ebbesen, til spillere, der har et ønske om at videreudvikle deres spillerkompetencer. 

Træningen er bygget op omkring et tæt samspil mellem spiller og træner og fokuserer på en mere intensiv træning end ved et almindeligt træningspas med hold.

Med denne træningsform har træneren mulighed for at observere den enkelte spiller og gå i dybden med de elementer, der kræver ekstra arbejde. På den måde vil spilleren hurtigere opleve en markant forbedring, der også udmønter sig i en stærkere position på holdet og et mere optimalt udbytte af den almindelige træning. Træningen skal altså ses som et super godt supplement til holdtræningen, for spilleren der vil mere.

For at opnå den ønskede kvalitet i træningen, trænes der aldrig med mere end 4 spillere per træner. Privattræningen kan have fokus på “normal” teknisk fodboldtræning, fysisk træning eller motorisk træning.

ALDERSGRUPPER

Privattræning tilbydes fra U8 og op til U17, og tilpasses spillerens behov og niveau. Du kan vælge mellem to forskellige former for “Book din egen træner” træning:

1:1 TRÆNING

Denne træning er den mest intensive. Her er der fuldt fokus på den enkelte spiller. Træneren har mulighed for at tilpasse arbejdet nøje efter spillerens behov og ønsker, og den tætte sparring mellem spiller og træner sikre en markant og mærkbar udvikling i spillerens kompetencer.

Pris pr. Træningslektion kr. 600 ved køb af en træningslektion

Pris pr. Træningslektion kr. 500 ved køb af minimum 8 træningslektioner

GRUPPE TRÆNING (2-4 spillere):

Denne træning er ligeledes intensiv, men udover at fokusere på den enkelte spiller og dennes kompetencer og udvikling, er den også med til at skabe relationer på tværs af mindre grupper. Denne træning er med til at udvikle samspil og spilforståelse, der er særdeles vigtig i en holdsport som fodbold. Træningen tager udgangspunkt i gruppens behov, kompetencer og udviklingspotentiale.

Pris pr. time kr. 200 ved køb af en træningslektion, per spiller.

Pris pr. time kr. 150 ved køb af minimum 8 træningslektioner, per spiller.

Booking: Tilmelding og spørgsmål sker ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Herefter kontakter kontoret dig og aftaler nærmere.

Der kan bookes tider fra og med mandag d. 1. august 2022 i tidsrummet, kl. 14.45-15.45. 

Betaling: Betaling foretages via Mobilepay inden første træning på RBKs MobilePay:  

  • Husk at anføre navn & faktura nummer.

OBS!: En træning varer 50 min.

Sted: Kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B-4600 Køge

Såfremt du måtte have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail: kontoret@rbkoge.com 

Tilmeld dig her...

Skriv et svar