RBK Camp – Uge 7 – dag 1

På vores fodbold camps i RB Køge tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der gerne vil dygtiggøre sig og have det sjovt imens. 

Vi tilbyder i 2022 fodbold camps i både uge 7 og uge 8, for at sikre at de lokale, som de regionale fodbold spillere der ønsker et kvalitets tilbud, har mulighed for at træne godt og have det sjovt imens.

I uge 7 har vi samlet 22 spillere tilmeldt, som kommer fra mere end 12 forskellige klubber, spredt udover hele Sjælland. De 22 spillere trænes dagligt af 4-5 trænere, som alle dagligt træner vores TopTalent spillere i RBK regi.

Vi du gerne på Fodbold Camp i Påsken?

11-12-13 April kl. 09.30-14.00 – I Køge

For U7-U13 spillere (NB: Målmandstræning, max 12 målmænd)

Kr. 899,-

Fortæring:

På alle RBK camps skal spillerne selv have madpakke og drikkelse med.

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på RBK Camps:

RBK’s TopTalent trænere

Sted: 

Kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Man skal selv medbringe snacks og drikkelse.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved tilmeldingsformularen nedenfor

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RBK Camps, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RBK Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 30-35 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, partner tryk, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Sommer Pakke, Puma Tee, Shorts og Sokker – kr. 259, – inkl. navnetryk på tee 

Forår/Efterårspakke, Puma Buks, Sweat og Sokker – kr. 479, – inkl. navnetryk på overdel

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Tilmeld dig her…

Skriv et svar