U8

Fremtidens RBK spillere fortjener det bedste koncept, de bedste trænere og de rette rammer for den enkelte!

U8 spillere i RB Køge er en del af RBK TopTalent konceptet. Konceptet henvender sig til dygtige og læringsparate U8- spillere, der ønsker de rette rammer for deres individuelle udvikling.

RBK TopTalent konceptet er udviklet af klubbens internationale coaching advisory board. Rent lavpraktisk betyder det at de spillere der deltager i RBK TopTalent, træner de samme øvelser og på samme måde, som U8 spillerne i Vitesse, Burnley og SL Benfica træner.

RBK Konceptet henvender sig til dygtige og læringsparate U8- spillere, der ønsker de rette rammer for deres individuelle udvikling. RBK TopTalent konceptet er udviklet af klubbens internationale coaching advisory board. Rent lavpraktisk betyder det at de spillere der deltager i RBK TopTalent, træner de samme øvelser og på samme måde, som U8 spillerne i Vitesse, Burnley og SL Benfica træner.

Stab, U8 RBK TopTalent

Fodboldfaglig ansvarlig og Træner, Lars Nielsen, Mail: lani@rbkoge.com

Vores U7 RBK TopTalent spillere i RB Køge modtager følgende:

 • En kvalificeret træner pr. 8-10 spillere
 • 2-3 ugentlige trænings aktiviteter.
 • Målvogtere modtager specifik målvogtertræning en gang ugentligt fra april måned.
 • RBK Træningsmetode der er udviklet af RBKs internationale coaching advisory Board, med inspiration fra Benfica, Shakhtar Donetsk, Vitesse og Burnley FC.
 • Kampe / turneringsaktiviter mod de dygtigste hold i DK
 • 1-2 årlige talentturneringer i Danmark / udlandet pr. hold (Såfremt muligt)
 • Evaluering og opdatering af IDP (Individual Development Plan) tre gange årligt.
 • RBK U8 TopTalent kontingent, kr. 2.000 halvårligt (eksklusiv camps, ture & stævne)
 • Spillere der udtages til RB Køge TopTalent, tilbydes minimum en 2 årig udviklingsperiode i RB Køge. 
 • RBK TopTalent spillere har en fast 10% rabat hus vores toptalent partner, unisport.dk – ved brugen af rabat koden: RBKOGE10
 • RBK TopTalent spillere har en fast 30% rabat på deltagelse i RBK camps i Køge.

Ambitionen er at skabe Nordens bedste U8-U12 setup i RBK TopTalent regi og netop derfor er RBKs fokus centreret omkring den enkelte spillers individuelle udvikling. I RBK er vi af den holdning at den dygtigste spiller udvikles bedst i et miljø hvor at spilleren dagligt udfordres af spillere der har samme drøm, talent og potentiale.  

RBKs metode er udviklet i samarbejde med klubbens internationale coaching advisory board og tager fodboldfagligt sit udgangspunkt i hvordan klubber på højeste internationale niveau udvikler spillere til den helt store scene.

Fleksibel træningsplan

Som RBK U8 spiller har man muligheden for at sammensætte en individuel og  fleksibel trænings plan, med udgangspunkt i de af klubben i forvejen planlagte træninger. Man kan som U8 spiller træne 2-3 gange ugentligt, via kombinationen af deltagelse i RBK TopTalent holdtræninger, Talentskole træninger og Futsal i vinterperioden.

I perioden August 2023 – Oktober 2023, træner U8 holdtræninger efter følgende plan:

Mandag kl. 16.45-18.15

Torsdag kl. 16.45-18.15 

Her træner U8

På kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B – 4600 Køge & futsal trænes i hallen ved Asgård Skolen, Norsvej 2-4600 Køge.

Opstart efteråret 2023

Mandag den 7. august kl. 16.45-18.15, På kunstbanen ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B – 4600 Køge.

Mindre grupper

Vi har ikke valgt at angive et max / minimum antal i forhold til antal spillere pr. RBK TopTalent hold. Vi arbejder ud fra det princippet, 1 kvalificeret træner til max 8-10 spillere.

RBK TopTalent – Prøve træning

Såfremt du mener at have talent, potentiale, samt lysten og viljen til at blive en del af vores RBK TopTalent hold, så kontakt os, så arrangerer vi et prøve træningsforløb.

U8 Spillere i RB Køge TopTalent

Er i perioden 1.7-2023 til 30.6-2024, defineret som spillere fra årgang 2016/2017.

RB Køge – Forældre politik

Vi arbejder ud fra princippet “RBK Silent Parents”, som rent lavpraktisk betyder at forældre ikke er i stand til at overvære RBK TopTalent træningerne, men er velkommen til kampe / stævner, i passende afstand til banen. Men vi frabeder os at forældre snakker til spillerne og/eller kommentarer på præstationer i kampe og eller stævner.

Vil du gerne vide mere?

Kontakt klubbens formand Kenneth Santa på telefon, 30232324, eller pr. mail, ksa@rbkoge.com

MELD DIG IND I RBK HER