DANA LIM ny partner i RB Køge

I RB Køge er vi utrolig glade og stolte over at kunne byde den Køge baserede, men internationalt anerkendte virksomhed Dana Lim, velkommen som ny partner i RB Køge.

Rass Gottschalck, Marketingschef hos Dana Lim udtaler følgende om støtten til RB Køge: “Hos Dana Lim er det vigtigt at være en del af lokalmiljøet. Vi er stolte af at være fra Køge, og byen er en stor del af vores DNA.

Fællesskab og støtte til det lokale foreningsliv lægger os meget på sinde.

Vi tror på at initiativ og udvikling går hånd-i-hånd. Vi ser et utroligt positivt initiativ i en boldklub som RB Køge, hvor der bliver lagt vægt på kvalificeret træning til børn og unge. Derfor har vi valgt, at støtte RB Køge.”

Dana Lim er lokal, regional, national, nordisk, ja faktisk en international kendt og anerkendt virksomhed indenfor sit eget felt, at Dana Lim ønsker at støtte op om os, vores aktiviteter, planer og drømme, det er noget vi er utrolig stolte af i RB Køge, udtaler RB Køge formand Kenneth Santa til rbkoge.com

Dana Lim A/S er Danmarks største producent af lim, spartel- og fugemasse. I mere end 90 år har virksomheden forsynet det danske såvel som internationale marked med produkter til både byggeri, industri samt kontor og hobby. Dana Lims fabrik i Køge producerer i dag mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov .

Læs mere om Dana Lim ved at trykke på Dana Lim logoet nedenfor.

Velkommen til RB Køge Dana Lim.

 

Ny Partner?

I RB Køge har vi udarbejdet et nytænkende partner koncept, der handler om at skabe værdi og merværdi for vores partnere og for RB Køge.

Vil du gerne videre mere om os og hvordan vi tænker at vores kommende partner koncept, kan skabe værdi for lige netop dig og jeres virksomhed. Så kontakt os via nedenstående formular, så kontakter vi dig og jeres virksomhed.

Formand – Kenneth Santa, ksa@rbkoge.com

Skriv et svar