Daner’s Malerservice forlænger og opgrader partnerskabet

 “Vi har valgt at støtte op om RB Køge, da vi syntes det er en spændende klub, som udvikler sig med hurtige skridt og har stort potentiale. Vi har været med på sidelinjen fra starten af og har kunne følge udviklingen. Derfor er det en selvfølge for os at fortsætte opbakningen.” Udtaler Kennet Daner Petersen, ejer af Daner’s Malerservice om baggrunden for engagementet i RB Køge.

Formand Kenneth Santa om partnerskabet: “Da vi startede klubben i efteråret 2020 og spredte budskabet om at vi ville have fuld fokus på udviklingen af fremtidens fodboldspillere, nemlig børnene, var Kennet hurtig på banen med støtten til os og projektet. At vi nu forlænger og udbygger partnerskabet betyder noget specielt for mig og for os som klub, da det fortæller at den historie vi fortalte, nu fortælles gennem vores handlinger på og omkring banen, hvor vores fokus udelukkende ligger på udviklingen af kvalificerede tilbud til børn og unge fodboldspillere i Køge og regionen omkring og det er noget vi er utrolig stolte over og allerede er igang med at bygge ovenpå” 

Hos Daner’s Malerservice måles vores succes altid på kundens tilfredshed.

Derfor levere vi altid en skarp finish, samtidig med at vi bruger markedets bedste og svanemærkede produkter. Som giver vores kunder et sundt miljø og flotte rammer. 
 
Daner’s Malerservice udfører alt malerarbejde, lige fra spartling og montering af filt og tapeter, til maling af loft, vægge, træværk og facader.   

Se mere om Daner’s Malerservice og indhent et gratis og uforpligtende tilbud via firmaets tilbuds formular på firmaets hjemmeside: www.daners-malerservice.dk 

Vil du gerne vide mere om dine partner muligheder i RB Køge?

Skriv et svar