Udsolgt – Camp i uge 26 er udsolgt

I uge 26 afvikler vi fodbold camp på RBK Park i Køge for U7-U11 årgangene.

Vi er utrolig stolte af at kunne melde ud at kampen nu er fuldstændig udsolgt, da 56 spillere er nu tilmeldt campen, fordelt med 48 markspillere og 8 målmænd i alderen 6-11 år. Spillerne kommer fra mere end 22 forskellige klubber, her i blandt fra klubber som: Brøndby IF, KB, Køge BK, Ringsted, VG Fodbold, GFA, Solrød FC, Greve, Friheden, Birkerød med flere.

Da vi tilbage i slut 2020 etablerede RBK og afviklede vores første fodbold camp i juleperioden, satte vi os et mål om at skabe fodbold events / camps, som ikke bare skulle tiltrække spillere fra vores eget nærmiljø, men fra hele Sjælland. 

På Uge 26 campen, vil vi udover vores RBK trænere, have internationale gæstetrænere i form af James Mullane og Fabio Mazzone. Hele formålet med at invitere internationale gæstetrænere er at sikre at deltagerne oplever kvalitet i træningen, bliver introduceret til nye øvelser og inspiration og ikke mindst for at sikre at vores egne RBK trænere i “hverdagen” sikres individuel udvikling, så de kan udvikle vores spillere, klubben og i høj grad dem selv.

I uge 26, vil vores ungtrænere, som kommer fra klub miljøer i blandt andet Køge, Roskilde og Hvidovre, blive tilbudt at blive trænet af James og Fabio, hver dag efter fodbold campen er overstået. Intentionen er at skabe en mulighed for at vores ung-trænere udover at træne børn og udvikle sociale og fodbold faglige kompetencer også selv kan blive trænet af trænere med stor international erfaring. Vi har stadig plads til 2 ungtrænere i alderen 15-18 år, der har lyst til at træne børn i uge 26, i tidsrummet 08.30-14.00, træningen med Fabio og James, vil hver dag være kl. 14.30-15.30 (mandag til torsdag). Hvis det er noget for dig, så send en mail til Kenneth Santa, ksa@rbkoge.com

Såfremt du ikke nåede at tilmelde dig campen i uge 26 og stadig gerne vil på RBK Camp i sommerferien, afholder vi camp igen i uge 31, også på RBK Park i Køge.

Du kan tilmelde dig til campen herunder.

Tilmeld dig til vores camps - her

Skriv et svar