Daner’s Malerservice er ny partner

Daner’s Malerservice er ny Club 100 Partner i RB Køge

Hos Daner’s Malerservice måles vores succes altid på kundens tilfredshed.
Derfor levere vi altid en skarp finish, samtidig med at vi bruger markedets bedste og svanemærkede produkter. Som giver vores kunder et sundt miljø og flotte rammer. 
 
Daner’s Malerservice udfører alt malerarbejde, lige fra spartling og montering af filt og tapeter, til maling af loft, vægge, træværk og facader.   
 
“Vi syntes at RB Køge har åbnet dørene til at tage talentudvikling til et nyt niveau, så da vi fik mulighed for at komme med på den rejse helt fra starten, tog vi imod den med det samme. Vi glæder os til at følge udviklingen og se formatet vokse samt tage dansk talentudvikling til nye højder. ” Udtaler Kennet Daner Petersen, ejer af Daner’s Malerservice om baggrunden for engagementet i RB Køge.
 
Formand Kenneth Santa om partnerskabet: “Som nystartet fodboldklub med fokus på udviklingen af fremtidens fodboldspillere, betyder det noget specielt for os at Kennet og Daner’s Malerservice vælger at blive partner i klubben. Per Clausen og jeg har begge trænet Kennet, da han selv var en ung og talentfuld spiller. Og da jeg rettede henvendelse til Kennet og introducerede ham til RB Køge, klubbens projekt og visioner var han begejstret og tilkendegav at han ville have ønsket at han selv havde haft muligheden for et lignende tilbud, da han selv var otte til tolv år og drømte om en karriere som fodboldspiller.” 
 

Se mere om Daner’s Malerservice og indhent et gratis og uforpligtende tilbud via firmaets tilbuds formular på firmaets hjemmeside: www.daners-malerservice.dk

Velkommen til RB Køge, Kennet og Daner’s Malerservice.
 

RB Køge - Club 100 Partnere

Vil du gerne vide mere om dine partner muligheder i RB Køge?

Skriv et svar