Fabio Mazzone – International træner på sommerens Uge 26 camp i Køge

På sommerens uge 26 RBK Camp, har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Fabio Mazzone, Italiensk A licens træner, med erfaring fra bl.a. ophold i engelske QPR som teknisk træner og scout og som til dagligt agerer som U15 ass. landstræner i Litauen og instruktør på UEFAs træner licenser i landet. Fabio vil være byde ind og være blandt de ansvarlige der planlægger den daglige træning på campen og som herudover vil træne individuelle “skills”, med primært de ældste spillere på campen.

“Vores ambition fra dag 1, har været at skabe kvalitets tilbud til vores medlemmer, med base i dygtige og engagerede trænere, med interesse i at træne og udvikle børn, der ønsker at komme på camps og have fokus på individuel udvikling, med et smil på læben. RBK Camps og i det hele taget RBK medlemstilbud, uagtet om det er camps, talentskole, mikrobold, futsal eller lignende, skal handle om at skabe kvalitet og værdi for deltagerne, udøveren og vejlederen, det skal være sjovt at træne godt i RBK. Vi glæder os til at byde Fabio Mazzone velkommen tilbage til Køge og ser frem til en masse god fodboldtræning og vidensdeling blandt vores trænere og ledere i uge 26.” Udtaler RBK formand Kenneth Santa til klubbens hjemmeside.

Uge 26 Camp Info 

Campen tilbydes til følgende årgange:

U7-U8-U9-U10, U11, U12

Dage og tider:

Mandag den 27. juni-fredag den 1. juli kl. 09.30-14.00

For U7-U12 spillere (max 52 spillere, 40 markspillere + 12 målmænd)
Kr. 1299,-

Fortæring:

På alle RBK camps skal spillerne selv have madpakke og drikkelse med. Såfremt muligheden foreligger for køb af mad og drikke på en camp, vil dette blive kommunikeret direkte til de tilmeldte spillere.

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

På RBK Camps er vores fokus i træningen på specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

Trænere på Uge 26 – RBK Camp:

RBK’s TopTalent trænere, ung-trænere og internationale gæste trænere.

Sted: 

Kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Man skal selv medbringe snacks og drikkelse.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved tilmeldingsformularen nedenfor

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RB Køges camp, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RB Køge Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 30-35 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Sommer Camp Pakke, Tee, shorts og sokker

Forår/Efterårspakke, Overdel, Buks og sokker

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling, herudover refunderer vi ikke jeres betaling.

 

Skriv et svar