RBK – Opstart af Morgentræning – for piger i Frederiksværk Fodbold Klub

Onsdag den 20. april markerede i dag starten på endnu et nyt RBK initiativ i samarbejde med Frederiksværk Fodbold Klub. 15 piger fra FFKs U13/U14 piger deltog i morgentræningen ledet af RBKs trænere Kenneth Nielsen og Lasse Ebbesen.

“Det er Martin og FFK der har taget initiativet til at skabe et morgentræningstilbud og med et skønt fodbold vejr og 15 piger der bare var klar og parate til at træne, lære og arbejde på individuel udvikling, så kan man ikke klage. Selvom det var tidligt, var det godt at komme igang. Frem til sommer træner vi hver onsdag morgen og i første omgang er tilbuddet forbeholdt klubbens U13/U14 piger, vi ser hvordan det går og evaluerer løbende med FFK i forhold til fremtidig udvikling af nye tilbud for klubbens og områdets fodboldspillere.” – Udtaler Kenneth Nielsen, RBKs Head of Coaching i talentskole, træning og camp regi i RBK / FFK.

For mere information omkring morgentræningstilbuddet i FFK, kontakt da venligst klubchef i FFK Martin Holm Jensen, på telefon 42320930
 

 

Skriv et svar