Frank Thøgersen ansat som U9 TopTalent Cheftræner

En af regionens dygtigste og mest erfarne talentudviklere Frank Thøgersen, er ansat som U9 Cheftræner i RB Køge TopTalent, fra sommeren 2021.

1. april bragte vi på rbkoge.com og på vores profiler på de sociale medier nyheden om “RB Bangkok”, som Frank Thøgersen skulle lede, som klubbens head of coaching. Vi kan med glæde berette, at nyheden var vores bidrag til “aprils nar genren”.

Frank skal ikke til Thailand og RB Bangkok i denne omgang, vi er glade for at Frank har sagt ja til udfordringen som vores kommende U9 Cheftræner. Frank er en vigtig del af fremtidens TopTalent projekt i RB Køge.

“Jeg var solgt da Santa (red. Kenneth Santa) berettede om tankerne og fremtids visionerne bag fremtidens fodboldklub i sensommeren 2020. Første skridt blev taget med vores nuværende supplerende træningskoncept, som alle der kan og vil træne godt, kan blive en del af. Næste skridt er TopTalent projektet, som selv en rutineret talentudvikler som jeg ikke har set lige før i Dansk fodbold. Det er en fantastisk gruppe af trænere og mennesker der er og kommer til at være i RB Køge og jeg glæder mig til at være med til at udvikle Nordens bedste U9 hold og spillere i RB Køge” Udtaler Frank Thøgersen til rbkoge.com.

Klubbens formand Kenneth Santa om ansættelsen af Frank Thøgersen: “At Frank kan se sig selv som en vigtig del af vores TopTalent projekt bekræfter mig i og os som klub om. at vi har gang i noget helt ekstraordinært og fantastisk spændende. Frank har igennem de sidste mere end 20 år været stor en del af talentudviklingen i regionen og mange tidligere som nuværende superligaspillere har haft Frank som træner i deres ungdomstid. Franks faglige som menneskelige viden og reference ramme er guld værd på og udenfor banen. Franks tilgang til udvikling af børn, omgivelser og træner kollegaer, kommer til at bidrage til at skabe lige præcis det udviklingsmiljø, som vores kommende spillere og trænere har behov for, for at kunne udvikle sig bedst muligt.”

Velkommen til Frank.

Vil du gerne vide mere om RB Køge TopTalent? 

Læs mere her

Er du U8 spiller, vil du gerne trænes af Frank Thøgersen og vil du gerne være en del af vores kommende U9 TopTalent hold i RB Køge?

Så tilmeld dig vores kommende TopTalent Trials

Læs mere her

Skriv et svar