International Coaching Advisory Board

Fodboldeksperter fra hele verden udvikler RB Køge

I RB Køge vil vi skabe Danmarks bedste fodboldmiljø for børne- og ungdomsspillere, trænere og stab. Derfor opretter vi “RB Køge – Coaching Advisory Board”, der består af fodbold eksperter fra højeste niveau fra hele verden.

RB Køge Coaching Advisory Board vil være med til at sætte rammerne og skabe indholdet for vores klub og måden at udvikle hele fodboldspillere på. Advisory Boardet vil derudover også sikre den løbende udvikling af RB Køge som klub, vores spillere, trænere og stab. På den måde kan vi hele tiden være på forkant med udviklingen og de nyeste tendenser indenfor børne- og ungdomsfodbold.

Advisory Boardet mødes 6 gange årligt. Som repræsentant for RB Køge deltager vores Head of Coaching Steffen Petersen på alle møderne. Steffen bliver dermed ansvarlig for og bindeled til at få implementeret rammerne og indholdet fra Advisory Boardet og ned gennem klubben.

Responsen for vores måde at gøre tingene på har været overvældende positiv. Vi er derfor også meget stolte over at kunne tiltrække så store kapaciteter til vores Coaching Advisory Board. De deler alle vores vision om at skabe ”Fremtidens Fodboldklub” med fokus på kvalitet, fleksibilitet og oplevelser.

RB Køge – Coaching Advisory Board 2020

Edgar Cardoso, Academy Director, Shakthar Donetsk

Ian Jones, Head of Coaching, Burnley FC

Nuno Proa, Lead Phase Youth Coach, Benfica

Bart van Rooijen, Head of Foundation Phase Coaching, Vitesse

Jelle van Camp, Youth Technical Director, STVV

Jyri Nieminen, 1st Team GK Coach, Orlando Pirates

James Mullane, Scout Coordinator, Fulham Football Club

Alex Garcia, Techincal Director, Club Atletico Penarol

Thomas Hasselgren, Leder, Svensk Elitfotboll

Ioannis Grammos, Youth Technical Director, APOEL

Hvis du har spørgsmål om “RB Køge – Coaching Advisory Board”, er du velkommen til at kontakte os.

Følg med i vores nyhedsbrev, hvor vi snart vil annoncere vores første partnere, konceptet og en lille teaser på vores spændende opstart.

Tilmeld nyhedsbrev

Social

Følg os på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Skriv et svar