RB Køge indgår samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn

spks-ny partner i RB Køge

(Til venstre) Nicholaj Dyrholm Frimann – Område Direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, (Til højre) Kenneth Santa – Formand i RB Køge

Vi vil være lokalforankret og være hele regionens fodboldhold. Vi vil udvikle spillere, trænere og klub med udgangspunkt i kvalitet, fleksibilitet og oplevelser. Dette i samarbejde med virksomheder og organisationer, der deler samme værdisæt og ambitioner.

Vi er derfor rigtig glade for at kunne offentliggøre vores indgåelse af samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn. Et samarbejde der strækker sig langt ud over et klassisk sponsorat. Vi vil i samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn løbende komme med initiativer og arrangementer, der støtter op om de lokale muligheder og tilbud i kommunen samt løbende udvikle vores tilbud i RB Køge.

Velkommen ombord til Nicholaj Dyrholm Frimann og Sparekassen Sjælland-Fyn

”Sparekassen Sjælland-Fyn er Danmarks ældste Sparekasse fra 1825. Sparekassen er et værdidrevet pengeinstitut, som sætter formål før profit. Vi ønsker at bidrage til, at udvikle de områder vi befinder os i, og gøre dem til bedre steder at leve, arbejde og drive virksomhed.

Vi har af denne årsag valgt at indgå i et partnerskab med RB Køge. Dette, da vi kan se fælles værdisæt med RB Køge. Samtidig har Sparekassen en partnerstrategi, hvor vi ønsker at støtte op om uddannelse og talentudvikling, hvilket går hånd i hånd med RB Køges strategi for udvikling af både spiller, træner og klub”.

– Nicholaj Dyrholm Frimann, Områdedirektør

Vi glæder os til samarbejdet.

Vil du og din virksomhed også være en del af en nytænkende og ambitiøs klub?

Kontakt os og hør nærmere om dine unikke samarbejdsmuligheder.

Partner ansvarlig, Jimmy Riberholdt – jiri@rbkoge.com

Formand, Kenneth Santa – ksa@rbkoge.com

BLIV EN DEL AF FREMTIDENS FODBOLDKLUB

Ny Partner?

I RB Køge er vi igang med at skabe et partner koncept, der handler om at skabe værdi og merværdi for vores partnere og RB Køge.

Vil du gerne videre mere om os og hvordan vi tænker at vores kommende partner koncept, kan skabe værdi for lige netop dig og jeres virksomhed. Så kontakt os via nedenstående formular, så kontakter vi dig og jeres virksomhed.

Skriv et svar