RB Køge indgår samarbejde med Select og Sportmaster i Køge

For os er et samarbejde med Select og Sportmaster i Køge, det helt rette match. 

Sportmaster i Køge er den førende lokale sportsforretning og Select er verdens bedste leverandør af fodbolde.   Vores ambition er at være lokalforankret og være hele regionens fodboldhold.  Vi vil udvikle spillere, trænere og klub med udgangspunkt i kvalitet, fleksibilitet og oplevelser.  Dette i samarbejde med virksomheder og organisationer, der deler samme værdisæt og ambitioner.

Vi er derfor rigtig glade for at kunne offentliggøre vores indgåelse af et treparts samarbejde med Select og Sportmaster. Et samarbejde der strækker sig langt ud over et klassisk sponsorat.  Vores spillere kommer til at træne med Select bolde, de bedste på markedet og vores trænere, ledere og medlemmer vil blive klædt i Select.  

Select og Sportmaster har fra starten vist stor interesse i at støtte op om vores nytænkende projekt.  Vi vil i samarbejde med Select og Sportmaster i Køge, løbende komme med initiativer og arrangementer, der støtter op om de lokale muligheder og tilbud i kommunen samt løbende udvikle vores tilbud i RB Køge.

Velkommen ombord til Mads Vinberg Hansen og Sportmaster i Køge

“Da vi hørte om “projekt RB Køge” med Kenneth i spidsen, var vi ikke i tvivl om at det projekt skulle vi være med i.

Vi syntes det lød spændende med en ny klub, hvor der bliver lagt vægt på kvalificeret træning, til børn der både kan og vil spille fodbold og hvor man prioriterer at have kvalificerede trænere, fra børnene starter til fodbold.

Det er nyt og spændende og vi glæder os til at se hvad klubben kan udvikle sig til i fremtiden, samt om det ikke også kan være med til at løfte niveauet i alle de andre klubber”

Mads Vinberg Hansen, Butikschef – Sportsmaster i Køge

Vi glæder os til samarbejdet.

Vil du og din virksomhed også være en del af en nytænkende og ambitiøs klub?

Kontakt os og hør nærmere om dine unikke samarbejdsmuligheder.

Partner ansvarlig, Jimmy Riberholdt – jiri@rbkoge.com

Formand, Kenneth Santa – ksa@rbkoge.com

BLIV EN DEL AF FREMTIDENS FODBOLDKLUB

Ny Partner?

I RB Køge er vi igang med at skabe et partner koncept, der handler om at skabe værdi og merværdi for vores partnere og RB Køge.

Vil du gerne videre mere om os og hvordan vi tænker at vores kommende partner koncept, kan skabe værdi for lige netop dig og jeres virksomhed. Så kontakt os via nedenstående formular, så kontakter vi dig og jeres virksomhed.

Skriv et svar