RB Køge – Hele Regionens Boldklub

Ravnsborg Boldklub Køge, er klubbens fulde navn.

Vores overvejelser om navnet har været mange og dem vil vi gerne løfte sløret for her.

Rigtig mange har vist interesse for RB Køge og specielt vores navn har været genstand for opmærksomhed. Der har været gættet og spekuleret meget i om RB Køge stod for Red Bull Køge eller Rasen Ballsport Køge, nogen har sågar gættet på Roskilde Boldklub Køge og Rishøj Boldklub Køge. 

For os som initiativtagere til klubben har vi noteret os den store interesse og nysgerrighed omkring forkortelsen RB.  Det tolker vi som klub positivt, fordi det beviser, at vores omgivelser er opmærksomme og interesseret i, hvad vi er for en størrelse.

Med navnet RB Køge sender vi et klart signal om, at vi har base og udgangspunkt i Køge.

Ravnsborg Stadion i Køge ved Ravnsborg hallen bliver klubbens base, og det bliver her, at vi i græssæsonen kommer til at udbyde de fleste af vores kommende aktiviteter. Det bliver en stor del af vores fremtidige klubkoncept at tilbyde kvalificeret fodboldtræning, flere steder i Køge kommune.

For os, er valget af RB et bevidst valg, som både dækker over klubbens navn i relation til den lokale geografi, men det dækker også over navnet “Regionens Boldklub Køge”.  Vi vil nemlig være regionens foretrukne fodboldklub, for de medlemmer, der vil træne godt med kvalificerede trænere fra de starter til fodbold.

I RB Køge kommer vi til at gøre op med hvordan en fodboldklub normalt er organiseret og drevet. Vi er fremtidens fodboldklub, og vi er ikke bange for at sige, at vi kommer til at have Danmarks bedste træningstilbud til børn og unge fodboldspillere.

I morgen, fredag den 25 september, offentliggør vi vores klubkoncept og samtidig vores helt unikke træningskoncept.  Rammerne og indholdet i vores træningskoncept er udtænkt af vores internationale coaching advisory board, som består af en lang række kapaciteter fra hele verden.

RB Køge – Hele Regionens Boldklub 

Social

Følg os på de sociale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram

Skriv et svar