JK TRYK er ny partner i RB Køge

JK Tryk er førende indenfor deres område, de tilbyder fleksible kvalitetsløsninger og produkter, til de bedste priser. Det harmoner perfekt med den målsætning vi har med vores træningstilbud og de værdier vi har som klub og vi er derfor rigtig glade for at byde JK Tryk velkommen som partner i RB Køge.

Jens K – Ejer af JK Tryk udtaler om samarbejdet: “Det var ikke nogen svær beslutning for mig at indgå en aftale med RB Køge da vi ønsker at bakke op om det gode arbejde og de ambitioner der er i RB Køge. Vi vil gerne være en aktiv del i at man i Køge kan tilbyde et unikt fodboldtræningstilbud på højeste nationale niveau, for børn og unge der godt vil træne godt. Det er innovativt og nyskabende, et initiativ vi rigtig gerne vil bakke op om.

Velkommen til JK Tryk

Relativ Alders Effekt (RAE): RB Køge viser vejen for fremtidens talentudvikling

I RB Køge vil vi gerne give alle spillere, uanset hvornår de er født på året lige muligheder for dygtiggørelse og udvikling.

Medlemmerne i RB Køge kommer derfor som det ses på billederne, til at få trykt et unikt medlemsnummer under RB Køge klublogoet, på deres træningstøj.

Hvert unikt medlemsnummer kommer til at være bestemt af spillerens fødselsår, hvilket kvartal spilleren er født i, samt spillerens nummer i en given årgang.

På billedet ser vi Oliver – “11303”, som er født i 2011, i 3 kvartal og han er medlem nummer 3 i årgangen.

“Med dette nytænkende initiativ viser RB Køge vejen for fremtidens talentudvikling, ikke bare i Danmark, men i hele verden. RAE er et problem og en kæmpe udfordring som vi alle i fodboldens verden i al for lang tid har snakket om. Der er tidligere taget og der bliver stadig lavet mange initiativer, der skal sikre fokus på problemstillingen, men løsninger præsenteret er der ikke mange af. 

I RB Køge har vi med denne løsning sikret vores medlemmer at vores trænere visuelt bliver gjort opmærksom på spillerens fødselsår, samt hvilket kvartal spilleren er født i. Det er vi overbeviste om kommer til at have en fremtidig positiv indvirkning på sammensætning af hold, mindre grupper og matchning af spillerne. 

I fremtiden håber vi at vi med denne løsning kan være med til at gøre en forskel for spillerne født i de sidste to kvartaler af året, så de vil have samme muligheder som spillerne født i de første to kvartaler af året. Som klub er vi af den opfattelse at vi her har vist vejen og præsenteret et visuelt værktøj, som vi håber, kan inspirere fodboldklubber og andre sportsgrene med samme RAE-udfordring, i ind- og udland”.  

Udtaler RB Køge formand Kenneth Santa, til klubbens hjemmeside.

JK Tryk er leverandør af disse unikke tryk – Hvis din forening / klub ønsker en lignende løsning, kontakt da venligst Jens K hos JK Tryk.

Skriv et svar