RB Køge – Metoden

Fodboldeksperter fra hele verden har skabt RB Køges træningskoncept

I RB Køge vil vi skabe Danmarks bedste fodboldmiljø for børne- og ungdomsspillere, trænere og stab. Vores internationale coaching advisory board sætter rammerne og skaber indholdet for vores klub og måden at udvikle hele fodboldspillere på. Vi samarbejder med eksperter fra nogen af de største klubber i verden, for at sikre den løbende udvikling af RB Køge som klub, vores spillere, trænere og stab. På den måde kan vi hele tiden være på forkant med udviklingen og de nyeste tendenser indenfor børne- og ungdomsfodbold.

Individuelt fokus og udviklingsplaner

Vi arbejder med individuelt fokus for at rykke den enkelte spiller, hvor vi kontinuerligt har for øje, at spillerne skal kunne omsætte de individuelle kompetencer i mindre og/eller større relations sammenhænge. 

Vi udarbejder individuelle udviklingsplaner i samarbejde med vores spillere og som RB Køge spiller, vil du altid have adgang til din udviklingsplan og mål online via vores spillerudviklings platform, dotcomsport. 

RB Køge – Metoden 

I RB Køge planlægges vores træning ud fra principper fastsat af klubbens internationale coaching advisory board. 

Vores spillerudviklings model tager udgangspunkt i hvad vi mener der skal til, for at skabe fodboldspillere til højeste mulige niveau, nationalt og internationalt.

Vi arbejder ud fra en overordnet årsplan, hvor der er 40 ugers træning, hver udviklingscyklus er to uger og i hver enkelt træningsuge er der planlagt 6 træninger.

RB Køges overordnet vision er, at man som RB Køge spiller kommer for at lære. Man lærer bedst, når man synes det er motiverende.

I RB Køge mener vi, at spillere lærer bedst i et miljø, hvor at man kommer for at blive bedre til fodbold, og lærer bedst, når man er omgivet af spillere med den samme tilgang. 

Træn som RB Køge  

I RB Køge ønsker vi at spille en stor rolle i fremtidens udvikling af fodboldspillere. Derfor har vi som klub besluttes os for at “offentliggøre” en gratis ugentlig træningssession, som man som træner i en anden klub er meget velkommen til at benytte i eget regi.

Denne uges gratis træningssession, findes herunder.

RB Køge – Partner klub

Vores Partner klub koncept, skaber unikke muligheder, der hvor det gør en daglig forskel, på banen, til gavn for spillerne og jeres trænere.

Hvis jeres klub er interesseret i at få hjælp til planlægningen af den daglige træning i en eller flere aldersgrupper, så kontakt os og hør hvilke muligheder I som klub har som partner klub i RB Køge.

Det kan være sparring på et eller flere områder i ønsker, men det kan også være en total løsning, hvor at vi leverer al træningsplanlægning i detaljer. Det er helt op til jer.

Vi er fast besluttet på at gøre en forskel, lokalt, regionalt og internationalt og vi ser frem til at diskutere mulighederne for et fremtidigt samarbejde med dig og din klub.

Kontakt venligst klubbens formand Kenneth Santa på mail: ksa@rbkoge.com , for flere informationer.

 

RB Køge - Session 1

Free Session: Attacking skills

This weeks free session is done by our Head of Foundation Phase Coaching, Thomas William.

Session duration: 60 minutes, 4 drills

Age group: U9-U13 (Mixed)

RB Køge - Software Partnere

Dotcomsport

Sport Session Planner

Skriv et svar