Job opslag – Vil du gerne have verdens bedste studie/fritidsjob ? – Så læs med her

I RBK vil vi gerne uddanne fremtidens fodboldspillere, undervejs i forløbet er en stor del af opgaven at “forme” den enkelte i forhold til det at være et individ i en gruppe. Noget som ikke altid er lige let for alle og som der fra tid til anden kræver både voksen vejledning, men også muligheden for at spejle sig i hvordan ældre spillere i klubregiet, som ung trænere opfører sig og agerer i samspil med andre, på banen og udenfor banen. 

Samtidig med at vi øver os på det, ønsker vi at skabe et udviklingsmiljø der tiltrækker unge mennesker, der ønsker at kombinere et studie med et studie- og eller fritidsjob, som “Ung træner / leder”, i en fodboldklub. 

Vi er fast besluttet på at vi som forening og som fodboldklub har en pligt til at agere som “mellem station”, det være sig for spillere, som der tilvælger os, på deres vej mod de største fodboldklubber på sjælland. Men også for fremtidens trænere og ledere, der ønsker at være en del af et miljø, med nogle klare rammer, forventninger, men også med en stor grad af frihed og fleksibilitet.

I løbet af sommerferien afvikler vi fodbold camps i Køge i uge 26 og uge 31, hvis du har mod på at se hvad et studie/fritidsjob kan se ud i vores regi, er du meget velkommen til at kigge forbi RBK Park – Lyngvej 12B, 4600 Køge i uge 26/uge 31.

Skulle du ikke have mulighed herfor, er du velkommen til at sende os en mail, med overskriften, “Jeg vil gerne have verdens bedste studie/fritids job i RBK”.

– mailen, med lidt information om hvem du er og hvorfor du skal have jobbet i RBK, skal du sende til klubbens formand, Kenneth Santa: ksa@rbkoge.com

Helt præcist leder vi efter 4-6 unge mennesker i alderen 15-20 år. De personer vi leder efter skal kunne se sig selv i følgende beskrivelse:

Jeg er god til at omgås mennesker og jeg syntes det er sjovt at omgås børn i alderen 6-12 år

Jeg kan godt lide at lære fra mig og jeg kan godt lide at lære af andre

Jeg er god til at lytte og jeg ønsker at medvirke til at skabe et miljø hvor at alle syntes det er sjovt at være

Jeg har selv spillet fodbold / og eller spiller stadig fodbold.

Jeg ønsker at kombinere mit studie, med verdens bedste studie/fritidsjob i RBK

Jeg ønsker at bruge 1-2-3 dage om ugen i fodboldklubben i tidsrummet 16.30-18.30

Jeg er frisk på at komme forbi RBK Park og hilse på jer og tage en snak.

Start: Vi ansætter løbende, vores hold starter op igen i uge 32, så send os en ansøgning og kig forbi.

Løn: Du vil blive ansat som træner / leder og godtgjort efter statens takster herfor

Træner uddannelse: Efter ønske, vil du have mulighed for træner uddannelse i DBU regi / intern træner uddannelse i RBK regi.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og ser frem til at hilse på dig på RBK Park.

 

Skriv et svar