RBK Camp – Uge 26 – Information

ATT: Tilmeldte deltagere på RBK Uge 26 Campen i Køge (Kun for tilmeldte spillere)

Så blev det fredag og lige om et øjeblik er det mandag og så er det tid til god træning, fokus på individuel udvikling og et smil på læben, vi glæder os til en masse god træning og det håber vi at I også gør.

Nedenfor en en række informationer omkring afviklingen af påske campen.

Generel Information:

  • Grupperne inddeles i løbet af dag 1 og er som udgangspunkt lavet med i forhold til alder, men er dynamiske, for os handler det om at skabe flest mulige gode oplevelser. (som udgangspunkt er grupperne inddelt i 4 grupper, årgang 2010/2011/2012 i gruppe 1, 2013 i gruppe 2, 2014 i gruppe 3 og 2015/2016 i gruppe 4).
  • Vi har henover ugen 6 trænere, 2 internationale gæste trænere og fem ungtrænere på campen fra mandag til fredag, de fleste af disse vil være der alle dagene. Daniel Janniche er “Operativ RBK Klub Camp ansvarlig”.
  • Der vil være adgang til toiletter i omklædningsrum 6/7/8.
  • Der vil blive taget billeder og videoer af træningerne, som vil blive lagt på klubbens SoMe profiler i løbet af campen. Følg os på Facebook:https://www.facebook.com/rbkfodboldcamps / https://www.facebook.com/rbkoge & Instagram: https://www.instagram.com/rbkoge  

Indhold

På RBKs Uge 26 Camp tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

De internationale trænere vil alle 5 dage have et separat indslag, med fokus på spillernes individuelle færdigheder, i form af en skills/ball mastery blok af 25-30 minutter, afhængig af alders gruppen.

Trænere:

Daniel Jannice, daja@rbkoge.com – 53210410

Lasse Ebbesen

Frank Thøgersen

Oliver Foss – Målmandstræner, olfo@rbkoge.com – 20615147

Emil Petersen

Fabio Mazzone – U15 landstræner i Litauen

James Mullane – Teknisk træner og Scouting coordinator i Crystal Palace

Hasnain Naeem

Klub kontakter:

Klubansvarlig kontakt person, Steffen Petersen, stpe@rbkoge.com

Kenneth Santa, ksa@rbkoge.com 

Sted: 

Rishøj Stadion, kunstbanen og græsbanen ved kunstbanen, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Mødetid:

Hver dag, ved kunstbanen kl. 09.30

– alle dage, vil Oliver stå klar ved indgangen til kunstbanen, til at tage imod alle børnene der ankommer.

– Der vil være en klub bestyrelsesrepræsentant tilstede på campen, mandag-onsdag og fredag.

Afhentning:

Hver dag, ved kunstbanen, kl. 13.55-14.00

Indhold vs Pauser & fortæring: 

Vi forsøger at træne 55-60 min. pr. træningspas, afhængigt af alder og hvad tid på dagen det er, samt med øje for at spillerne har brug for hvile / pauser og for at få den rette kost og mængde drikkelse indenbords. 

Vi vil sætte pris på at I sikrer at spillerne får en god mængde mad og drikkelse med til campen, vi har desværre ikke mulighed for at sælge hverken mad /drikke, da vi ikke har adgang til køkkenet i klubhuset.

– husk venligst at medbringe en stor sæk, som tøj/taske mv. kan placeres i under træning, i tilfælde af regn etc.

– skriv venligst navne i alt beklædning og på drikke dunke etc.

– Alt hvad der glemmes, indsamlet og lægges ved den blå container ved kunstbanen.

RBK Forældre politik:

I RBK har forældre som udgangspunkt ikke adgang til og ved banen, når vi træner, da vi gerne vil sikre at spillerne har fokus på at træne og hygge sig uden at kigge ud for at se om Mor / Far så den gode detalje, eller en fejl, frispark eller lignende. Vores oplevelse er at børn lærer bedst, med fokus på egen præstation og udvikling og så er det også rart for spillerne at kunne fortælle forældrene om dagens oplevelser, uden at forældrene allerede ved det og har en holdning hertil.

Forældre har mulighed for at opholde sig ved / i klubhuset under træningerne.

Vi glæder os til at træne med jer.

Skriv et svar