JOBOPSLAG: VI UDVIDER OG SØGER TRÆNERE TIL RBK’S TRÆNINGSKONCEPT

Har du lysten og evnerne til at udvikle fodboldspillere sammen med RBK?

Lige nu søger vi følgende:

Trænere som har et mål om at at blive den bedste i Danmark, til at træne i aldersgruppen U7 – U11, det være sig trænere med ønske om at blive individuelle trænere, holdtrænere og målmandstrænere.

RBK ønsker at tilføre yderligere ressourcer til vores i forvejen kompetente gruppe af trænere.

Vi søger personer, som kan bidrage til udvikling af motiverede og dygtige spillere og som også ønsker at være en aktiv medspiller i at udvikle sig selv og klubbens øvrige talentfulde trænere.

De rette kandidater, kan både være den erfarne træner med +10.000 timer på banen, som det kan være den unge træner der ønsker at være en del af et miljø, med fokus på individuel udvikling, af spillerne og af trænerne.

De rette profiler kan både træne en gang ugentligt og 5 gange ugentligt, for os handler det om at indentificere de rette mennesker, de rette mennesker, skaber det rette miljø.

Geografi: RBK har base på Rishøj Stadion i Køge, men vi har planer om at udvikle vores tilbud og udvide med træningsforløber flere steder lokalt, regionalt og nationalt.

Hvornår træner vi:
Træningerne i RBK regi foregår primært på hverdage i tidsrummet fra kl. 16.00-18.00, samt søndag formiddag.

Aflønning: De rette kandidater godtgøres pr. aktivitet, efter aftale.

Er det noget for dig?

Så send os en motiveret ansøgning, på mailen: kontoret@rbkoge.com

  • Vi afholder løbende samtaler.

Som træner i RBK, vil du indgå i et visionært og ambitiøst setup med personer, som brænder for udvikling, og som ønsker at bidrage til et udviklende og anerkendende træningsmiljø.

Som klub tilbyder vi et udviklende trænermiljø med kompetent faglig sparring og træning af motiverede spillere samt adgang til diverse software.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som træner eller spiller på højt niveau, men allerhøjest vægtes det at du er interesseret i at udvikle dig sammen med os.

Vi glæder os til at læse din motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte klubbens formand Kenneth Santa på mail, ksa@rbkoge.com

Skriv et svar