Jordi Wuijts – International Målmandstræner på uge 26 Campen

Velkommen til Jordi Wuijts, som på uge 26 campen i Køge, vil være vores “Head of Goal Keepers”.

Jordi har siden sommeren 2021 arbejdet som Senior GK Coach, hos det stort satsende Mahd Sports Academy i Saudi Arabien, hvor selveste Jose Mourinho er “Mahd Sports Academy Ambassador”. Tidligere har Jordi arbejdet som målmandstræner i belgiske top akademier som, KV Mechelen og Beerschot V.A.

Jordi vil udover at stå for “målmandstræningsindholdet” på campen, være at finde på banen som målmandstræner og som “coach” for andre målmandstrænere.

“Det er første gang at jeg kommer til Danmark, så jeg ser personligt frem til at tilbringe en uge i Køge, sammen med forhåbentligt en masse spillere, der ønsker at dygtiggøre sig, være åben for ny viden, nysgerrig på det de ikke kan og træne godt og dedikeret. Og så glæder jeg mig til at være en del af et træner miljø, hvor jeg kan bringe noget og hvor jeg også selv er sikker på at jeg også kommer til at tage en masse med hjem, fra banen og forhåbentligt også en masse gode oplevelser imellem træningerne og efter træningerne.

 

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

På RBK Camps tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på Uge 26 – RBK Camps:

RBK’s TopTalent trænere: Daniel, Lasse, Steffen P, Emil P, Hass

Internationale Gæste trænere: Kenneth Santa, Jordi Wuijts (Målmandstræner), Fabio Mazzone, James Mullane

Ungtrænere: 

Målmandstrænere: Jordi Wuijts, Lasse Sørensen & Filip Melbin

Sted: 

Kunstbanen og græsområdet ved kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger: 

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved at benytte tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RB Køges camp, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RB Køge Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 25-30 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Tilmeld dig herunder...

Video - RBK Camps

Skriv et svar