Nicco Gracia – International Gæste Træner På Uge 26 TopCamp

Velkommen til Nicco Gracia, som på uge 26 Campen i Køge, vil være en af vores Internationale ekspert gæste trænere.

Nicco har tidligere i træner karrieren arbejdet som U9-U14 træner i Italienske Empoli, som U13-U15 Træner i RG Punjab I Indien, som U14 træner i Italienske Fiorentina i 2021-2022 og siden januar 2023 har Nicco arbejdet på det stort satsende Mahd Sports Academy i Saudi Arabien, hvor selveste Jose Mourinho er “Mahd Sports Academy Ambassador”. 

“Jeg har tidligere arbejdet med Kenneth Santa i Indien og har siden RBKs start fulgt med fra sidelinjen på klubbens rejse, hvilket jeg ved at rigtig mange gør. Klubbens fokus på at skabe et/flere kvalitets tilbud til de spillere der kan og vil, fra en tidlig alder, er vejen frem for fremtidens talentudvikling. Så da Santa spurgte om jeg havde tid og lyst til at være med i denne omgang, var svaret let, jeg glæder til at være med på banen og arbejde med spillerne og sparre med de øvrige trænere, nationale, som internationale. Jeg glæder mig kort og godt til en fantastisk uge på banerne i Køge.” Udtaler Nicco Gracia til rbkoge.com

 

RBK Fodbold Camps – Indhold og temaer:

På RBK Camps tilbyder vi specifik – og individuel fokuseret træning til spillere, der vil dygtiggøre sig. Vi har fokus på den enkelte spillers individuelle kompetencer og kvalifikationer med fokus på gentagelser og gode gentagelser af afleveringer, driblinger, finter, vendinger og med 1v1 offensivt og defensivt.

RBK Metoden er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra vores internationale coaching advisory board, som har bragt “best practices” fra de nogen af de største fodboldklubber i verden. For os i RB Køge handler det om at skabe en metode, hvis måde, tilgang, metode, teori og praksis forsøger at være foran udviklingen. Med visionen at skabe en metode, der konstant udvikles og der over tid bliver reference for klubber i ind- og udland.

Fokus i vores camps er på spillerenes individuelle færdigheder, sparkeformer, driblinger, finter, vendinger, afslutninger, 1v1, 2v2 og 3v3.

Trænere på Uge 26 – RBK Camps:

RBK’s TopTalent trænere: Daniel, Lasse, Steffen P, Emil P, Hass

Internationale Gæste trænere: Nicco Gracia, Kenneth Santa, Jordi Wuijts (Målmandstræner), Fabio Mazzone.

Ungtrænere: 

Målmandstrænere: Jordi Wuijts, Lasse Sørensen & Filip Melbin

Sted: 

Kunstbanen og græsområdet ved kunstbanen, ved Rishøj Stadion, Lyngvej 12B, 4600 Køge

Andre oplysninger: 

Det er muligt at aflevere spillerne ved indgangen til banen ti minutter før træningsstart, ligesom spillerne vil være klar til afhentning ved banen ved træningsafslutning.

Såfremt der er nogen tegn på sygdom, beder vi spillere og forældre om at blive hjemme.

Tilmelding:

Tilmeld spilleren ved at benytte tilmeldingsformularen nederst på denne side.

Betaling:

Når vi har modtaget tilmeldingen, sender vi en mail bekræftelse indenfor et par dage, i denne mail vedhæfter vi enten en faktura, som kan indbetales via MobilePay, eller konto overførsel.

Når vi har modtaget betalingen, bekræfter vi endeligt spillerens deltagelse. Billetten er personlig og refunderes kun såfremt at RBK aflyser aktiviteten.

Camp Tøj, tilvalg

Du har som deltager på RB Køges camp, muligheden for at tilkøbe din egen unikke RB Køge Puma tøj pakke til en yderst fordelagtig pris (minimum 25-30 % rabat på camp pakkerne, med RBK logo, samt påtrykt dit navn/efternavn)

Gå til RB Køges side på Unisport.dk – Klik her eller på et af billederne nedenfor…

Aflysning:

Såfremt Covid-19, eller andre omstændigheder skulle gøre at vi er nødt til at aflyse vores camps, vil vi selvfølgelig refundere jeres betaling.

Vi glæder os til at træne med dig.

Tilmeld dig herunder...

Video - RBK Camps

Skriv et svar