Leeds United, Shakhtar Donetsk, Celtic FC – Inspiration fra øverste hylde til RB Køges trænere og ledere

Victor Orta, Leeds United – Sports Direktør
Jose Collado, Sevilla FC – Head of Football LAB
Tim Coe, Brighton – Regional Scouting Manager
Ivan Pachu, Real Valladolid – 1st Team Scout
Willie McNab, Celtic FC – Head of Childrens Football
Roger Bongaerts, VVV-Venlo – Academy Manager
Hans Vander Elst, Double Pass – Head of Football
Edgar Cardoso, Shakhtar Donetsk – Head of Academy

Fodboldeksperter fra hele verden inspirerer RB Køges trænere og ledere.

I dagene 11, 12 og 13. december, deltager samtlige RB Køge trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer, i Danish Football Conference. 

Vi deltager i Danish Football Conference 2020, fordi at konferencen og programmet har et internationalt niveau og fordi vi tror på at inspiration skaber motivation og udvikling, til gavn for vores trænere, ledere, klub og vores spillere”

I RB Køge tilbyder vi kvalificeret træning med dedikerede trænere, der formår at skabe en motiverende, seriøs og inspirerende træning. Måden vi hele tiden sikrer motiverede, kvalificerede og inspirerede trænere på, er igennem sparring med vores internationale coaching advisory board, mentorordninger, studieture og adgang til fodbold konferencer.

“For at løfte spillere, trænere og klub til næste niveau, skal man vide hvad næste niveau er”

Faglighed og indgående viden om hvad næste niveau er, er for os afgørende for at vores trænere og ledere hver dag er i stand til at rykke såvel spillere, trænere og hele klubben i den rigtige retning.

Vores helt overordnede klub målsætning er, at vi i RB Køge vil skabe Danmarks bedste og mest innovative fodboldmiljø for børne- og ungdomsspillere, trænere og tilhørende stab.

Med inspiration og 16 ekspert speaker præsentationer, indenfor områderne, scouting, analyse, rekruttering, coaching, lederskab og management. Fra klubber som Sevilla, Leeds United, Shakhtar Donetsk, Celtic FC, Brighton, Club Atletico Penarol og Real Valladolid er vi sikre på at vores trænere og ledere får en masse inputs, know how og adgang til best practices, til gavn for udviklingen af hver enkelt træner, leder, klubben og spillerne på banen.  

“Vi glæder os ikke bare over muligheden for at kunne tilbyde alle vores trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer adgang til Danish Football Conference, vi ser frem til at blive inspireret af fodbold eksperter fra nogen af de største klubber i hele verden. Og vi glæder os som klub til at blive samlet i VIP Loungen i Herfølge Boldklub, som gruppe og diskutere præsentationerne og eksemplerne på best practices. Med ambitionen om at identificere hvad der kan give mening og lade sig gøre i vores miljø og hvordan vi kan gøre nogle af tingene til vores egne i fremtiden.” udtaler klubbens head of coaching Steffen Petersen, til klubbens hjemmeside.

Læs mere om Danish Football Conference

Bliv RB Køge Partner klub

Som RB Køge partnerklub, kan vi tilbyde jeres trænere, ledere og bestyrelsesmedlemmer adgang til Danish Football Conference, på nogle helt unikke vilkår, kontakt os og hør om jeres muligheder herfor.

Skriv et svar