Nytårs Camp 2022: Tak for denne gang

Så nåede vi til dag 3, som også er sidste dag på dette års RBK Nytårs Camp.

Vi har henover de sidste 3 dage, haft 6 træningspas med U6/U11 aldersgrupperne, samt 6 træningspas med U12/U16 aldersgrupperne.

Vi havde 58 deltagere på U6/U11 campen og 22 spillere på U12/U16 campen, de 80 spillere kom fra mere end 30 forskellige fodboldklubber, fra hele Sjælland – KBH – Falster og en enkelt klub i Jylland.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for “denne gang” til alle deltagere, vores trænere, samt takke for opbakningen til vores camp tilbud. Hvor at vi henover året har haft mere end 375 forskellige spillere, der har deltaget i vores camp tilbud.

Vi glæder os til at se jer igen næste år, tak for denne gang.

Talentskolen og Målmandsskolen starter op igen i midten af januar, se mere og tilmeld dig allerede nu på klubbens hjemmeside, klik here for at læse mere om målmandsskolen og klik her for at lære mere om Talentskolen

I 2023 afholder vi følgende camps: I uge 8, i Påsken, i sommerferien (hvor at vi afholder camps i både uge 26 og uge 31), samt i uge 42, afsluttende med en jule camp og en nytårscamp. Se mere og tilmeld dig til den/de næste camps allerede nu, på vores hjemmeside, klik her for at læse mere og tilmelde dig vores camps…

Skriv et svar