Onsdag den 30. marts – Sidste futsal træning i foråret 2022

IMG_4866
Fremtidens spillere har i RBK flere flere muligheder for at udvikles og dygtiggøre sig.

Futsal er det første alternativ til “normal fodbold” vi i RBK har lanceret for vores medlemmer og i og med at DBU netop har lanceret at man sagtens kan repræsentere en klub, i normalt fodbold og en anden klub i futsal eller e-sport, syntes vi at tiden var den rette til at få startet et futsal tilbud op. 

Vi er nu nået til vejs ende af futsal foråret, vi er blevet mange erfaringer rigere i løbet af de sidste 6 måneder og vi glæder os til at vende tilbage efter sommerferien, med et nyt og forbedret futsal tilbud, til endnu flere spillere fra regionen.

Futsal træningen vil i efteråret 2022 og i foråret 2023, blive faciliteret i Hallen, på Asgård Skole – Norsvej 2 i Køge, hvorfra vi i fremtiden kommer til at udvikle vores futsal tilbud. Et tilbud vi starter op i de yngste- og unge børne aldre, men hvor vi over tid har ambitioner om at skabe et futsal tilbud hele året rundt, til børn og voksne futsal spillere.

Hvis du gerne vil vide mere omkring RBK og vores Futsal tilbud, kontakt da venligst klubbens kontor pr. mail: futsal@rbkoge.com 

Så informerer vi dig direkte, når vi har planen for efteråret 2022 og foråret 2023 på plads.

 

Skriv et svar