RBK Tilmelder U10-U9-U8-U7 hold I DBU regi

I RBK ønsker vi at skabe den bedste mulige platform for vores spilleres udvikling, en sådan platform kræver den rette matchning, i træning, som i kamp regi.

Præcis derfor har vi nu som klub taget det næste skridt og tilmeldt vores U7-U8-U9 og U10, i DBU turneringsregi i foråret.

Den 23. april deltager vores hold for første gang i DBU turnerings/stævne regi. Vi glæder os som klub og som trænere og spillere til at afprøve de formater, som der er mulige at tilmelde sig til, omvendt er vi ret ærgerlige over at vi som klub nu er nødsaget til at bede spillere om at melde sig ud af deres tidligere klubber og træffe et aktivt valg, i forhold til hvilken klub de vil have deres tilhørsforhold til.

Vores vision som klub er at skabe en diversitet i tilbud, som sikrer at de spillere der ønsker noget andet end hvad de tilbydes i deres nuværende, har muligheden for dette 1-2-3 gange om ugen og eller i camp regi i skolernes ferier. På trods af klubbens holdtilmeldinger, ønsker vi at fastholde klubbens oprindelige vision og vi glæder os til at fortsætte med at udvikle vores tilbud, så flere spillere har muligheden for at tilvælge præcis det ugentlige træningspas, eller camp, de måtte søge, foruden deres nuværende tilbud i nuværende klub.

Du kan følge RBKs hold på DBUs side, ved at klikke HER

Skriv et svar