Opstart af træning for U5-U6-U7 – søndag den 2. maj

Fremtidens spillere fortjener det bedste koncept, de bedste trænere og de rette rammer for den enkelte!

På søndag den 2. maj starter vi træningen op for de U5-U6-U7 spillere i Køge og Køge omegn, der ønsker de rette rammer for deres individuelle udvikling. Fokus i træningen vil være på legen med bolden, alle spillere vil have deres egen bold i alle øvelser og når vi spiller, vil vi udelukkende spille 1 mod 1 og 2 mod 2, alt efter alder, parathed og niveau.

Vi vil være minimum 3 trænere pr. lokation og træningerne ledes og planlægges af vores RBK TopTalent trænere og assistent trænere, der dagligt arbejder med U7-U12 spillere i RB Køge. I RB Køge benytter vi ikke forældre trænere, men udelukkende trænere der er eksternt og internt uddannet i at skabe et trygt- og et godt udviklingsmiljø for spillerne.

RBK MikroBold afvikles i foråret 2021 og i efteråret 2021 og er bygget op omkring et forløb, der tager udgangspunkt i spillernes alder, kompetencer og træningsparathed, med fokus på at skabe en udviklende kvalitetsoplevelse.

A: På Rishøj Stadion, Lyngvej 12B – 4600 Køge,  i tidsrummet 09.00-09.50 (Gruppen er startet op den 2. maj – åben for nye medlemmer)

B: På Skole banen ved Asgårdskolen, Norsvej 2 – 4600 Køge, i tidsrummet 10.30-11.20 (Gruppen er ikke startet op endnu, starter op ved 8-10 tilmeldte lokationen)

C: På Ravnsborg Stadion, Ravnsborgvej 3 – 4600 Køge, i tidsrummet 12.00-12.50 (Gruppen er ikke startet op endnu, starter op ved 8-10 tilmeldte lokationen)

– Man er velkommen til at “prøve træne 2 gange” inden man tilmelder sig forårets øvrige aktiviteter.

– Der vil være en RB Køge trøje til de første 30 indmeldte spillere (ses på billedet ovenfor)

Mindre grupper

Spillerne inddeles i mindre grupper under ledelse af dygtige trænere, der er i stand til at skabe udviklende fodboldtræning. Vi arbejder ud fra det princippet, 1 træner til max 6-8 spillere.

Kom og prøv – 2 gratis prøve træninger

Som spiller kan du tilmelde dig to gratis prøve træninger før at du skal tage stilling til om vores tilbud er det rette for dig.

– Tilmeld dig herunder til 2 gratis prøve træninger.

Skulle du have nogen spørgmål, er du velkommen til at kontakte vores RBK MikroBold ansvarlige, klubbens formand Kenneth Santa på mail, ksa@rbkoge.com

Vi glæder os til at træne med dig.

 

Tilmeld dig prøve træning her

Antal

Vi har plads til 24 spillere pr. lokation / forløb, fordelt over U5-U6- & U7 årgangene.

– Spillerne møder omklædt og er klar på banen, 5 min. før træningen starter.

– Man er velkommen til at “prøve træne 2 gange” inden man tilmelder sig forårets øvrige aktiviteter.

Pris, 1 ugentlig aktivitet

Foråret 2021, kontingent: Kr. 300, –

-1 ugentlig aktivitet i perioden 2. maj til 13. juni 2021

RB Køge – Forældre politik

Vi arbejder ud fra princippet “RBK Silent Parents”, som rent lavpraktisk betyder at forældre er velkommen til at overvære RBK MikroBold træningerne i passende afstand til træningsbanen. Men vi frabeder os at forældre snakker til spillerne og/eller kommentarer på præstationer i øvelser eller mini kampe.

Skriv et svar