Per Clausen ansat som ny U11 TopTalent Cheftræner

Endnu en af regionens dygtigste og mest erfarne talentudviklere Per Clausen, er ansat som U11 Cheftræner i RB Køge TopTalent, fra sommeren 2021.

Per har i mere end 25 år været en del af dansk talentudvikling, hvor han har trænet alt fra U10 til DS. Per kommer til projektet med know how og viden om best practices fra ind- og udland. Per er på trods af hans enorme og værdifulde erfaring og indsigt altid nysgerrig på at lære mere og lade sig inspirere, hvilket hans nylige deltagelse på UEFA A Youth uddannelse og beståelsen heraf er et tydeligt bevis på.

“Vi har i alt for mange år snakket om hvad man kunne gøre og hvad man burde gøre i dansk børnefodbold, for at højne niveauet. DBU har netop lanceret at man i Danmark vil lave verdens bedste børnefodbold. Det er en spændende udmelding og er med til at skabe fokus og forhåbentligt hæve overliggeren for børnefodbolden helt generelt i Danmark. Det som jeg har købt ind på i RBK TopTalent projektet er, visionen om at skabe et miljø som spillere, men også trænere og ledere kan udvikle sig i. Det som RB Køge kommer til at facilitere er ikke bare top udvikling af den enkelte spiller, men også af den enkelte træner og assistent træner. Præsenteret med muligheden for at blive en del af et projekt med ambitionen om at skabe nordens bedste U8-U11 spillere, det er en helt unik mulighed der ikke findes andre steder i norden pt. Jeg glæder mig til at komme i gang.” udtaler Per Clausen til RB Køges hjemmeside.

Klubbens formand Kenneth Santa om ansættelsen af Per Clausen: “Vi skal i RB Køge skabe et miljø hvor at vi skal kunne udfordre måden, stilen, visionen og vi skal turde at stille krav. Krav til vores spillere, til vores trænere, ledere og vores omgivelser. Med ansættelsen af Per, får vi ikke bare en person der på det personlige plan bringer noget til miljøet, Per bringer noget til projektet som meget få mennesker kan i Danmark, han bringer mere end 25 års elitefodbold- og talentudviklings erfaring fra banen. Viden om best practices fra ind- og udland og så bringer han vigtigst af alt, viljen til at være med til at skabe noget som endnu ikke er skabt i norden, nemlig et U8-U11 klub miljø, hvor ambitionen er at være de bedste og derved skabe rammerne for at skabe fremtidens dygtigste spillere, her i Køge.”

Velkommen til Per.

Vil du gerne vide mere om RB Køge TopTalent? 

Læs mere her

Er du U10 spiller, vil du gerne trænes af Per Clausen og vil du gerne være en del af vores kommende U11 TopTalent hold i RB Køge?

Så tilmeld dig vores kommende TopTalent Trials

Læs mere her

Skriv et svar