RB Køge ansætter tre lokale træner TopTalenter

RB Køges vison og mission er ret simpel.
Vi ønsker at være et startsted for de bedste U8-U11 hold i Norden!

Med udgangspunkt i blandt andet seneste forskning, tager vi tidligt hul på at øve os i at blive dygtigere, og det er med glæde at også DBU’s og SDU´s playmaker – bringer samme forskning, det viser tankerne omkring at timerne med “deliberate practice”, fra tidligst mulige alder bevæger sig mod DK, vi er glade for at være først på banen – det er ikke nok at træne for at blive god, du skal træne godt!

I dette bliver vores kommende hold centrum for spillernes udvikling, og dertil kræves dygtige trænere. 

Vores cheftræner gruppe præsentere vi over påsken, men vi er stolte af at kunne bringe vores assistenter – de er så stærke, at i de fleste andre klubber var de chefer – og dertil besidder de netop de værdier vi sætter pris på.

Vi har spurgt dem hvorfor RB Køge var valget de næste år for dem:

Daniel Janniche 

“Fodbolden for mig er et samvær hvor man som hver enkelt person har muligheden for at udvikle sine egne individuelle kompetencer i et større fællesskab hvor man både kan og blive inspireret af de personer omkring det enkelte individ. Dette er netop det jeg har fundet i RB Køge, hvor jeg som træner både kan udvikle mig selv og hjælpe andre i deres udvikling som spiller i et miljø hvor man kommer med lysten og vilje til at lære og udvikle sine egne kompetencer.”

Nikolaj Flintholm

“Jeg har selv spillet fodbold på eliteplan, og vil gerne være med i et koncept hvor der er fokus på at gøre den enkelte spiller bedre og derved skabe de bedste spillere. Derfor har jeg valgt at blive en del af RB Køge, og glæder mig rigtig meget til at komme igang og udvikle mig som træner.”

Noah Valløe

“Hvorfor valgte jeg RB Køge?

Jeg har været så heldig at blive en del af RB Køge. Jeg har sagt stærkt ja til at være en del af dette, da jeg søger større udfordringer og mere ansvar som fodboldtræner. RB Køge har været det perfekte valg for mig. RB Køge giver magiske øjeblikke med dette ekstrem høje fodboldniveau samt sjove og sociale oplevelser, der giver følelsen af at være en del af noget større. Jeg har fået muligheden at lære en del fra mig, grundet de ekstrem dygtige talenter og kollegaer. I RB Køge ser man fremskridt i både spillere og træner for hver dag der går, hvorved man selv kan bidrage til en kæmpe forskel og mentalitet. Mentaliteten i RB Køge er målrettet og slår gennem alle forhindringer man møder. Alle bidrager til hver deres del i det omfang til at gøre vores dygtige spiller endnu bedre.”

Vi glæder os til at præsentere de tre gutter på banerne, flere vil komme til løbende, men disse esser sammen med vores eksisterende trænergruppe er vi rigtig spændte på, udtaler Næstformand Ian Hoar til klubbens hjemmeside.

RB Køge, vi siger det ikke for sjov, selvom det bliver skide sjovt at være spiller og træner hos os.

Skriv et svar