Støt RB Køge – Når du handler i Sportmaster i Køge – eller på sportmaster.dk

Kvalitet på og udenfor banen, fleksibilitet i tilbud på og udenfor banen og gode oplevelser er hvad vi i RB Køge står på mål for.

Som fodboldspiller og medlem i RB Køge kan du helt unikt handle online på Sportmaster.dk – være “beskyttet af Match Prisen – med fairplay garanti” og samtidig støtte RB Køge, ved at melde dig ind i Klub Sportmaster.

Du kan tilmelde dig online ved at “KLIKKE HER”

Sportmaster “Match Prisen – med fair play garanti”.

”Fair Play” er et velkendt begreb overalt i sportsverdenen. Det er vi fortalere for, og vi har valgt at gøre til en fordel for alle vores kunder. Med ”Fair Play garanti” sørger vi hos SPORTMASTER for, at du altid kan få vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi er mest fair!

Med ”Fair Play garanti” sørger vi for, at du hos SPORTMASTER altid får vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi nemlig er klart mest fair…

Vi matcher kort og godt den laveste netpris, du kan finde – uagtet om du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk eller i en af vores fysiske butikker. Du kan derved både opnå at få produktet til ”den rigtige” pris samtidigt med, at du ikke går glip af den specielle service, som vi tilbyder i vores butikker og hos vores landsdækkende kundeservice via livechat og telefon. Modsat vores mange af vores konkurrenter erkender vi, at man skal kunne opnå den samme pris online og i vores butikker. Vi synes ikke, at andet giver mening!

Hvordan virker prismatch så, når du skal handle hos SPORTMASTER? Det er ganske simpelt. Hvis du står i en fysisk butik henvender du dig blot til en af vores medarbejdere eller via vores livechat, mail eller pr. telefon, hvis du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk. Du viser herefter produktet og den laveste pris på en anden forhandlers hjemmeside – dog kræver det, at webshoppen er danskejet, og at prisen er aktuel på købstidspunktet.

Læs mere på sportmaster.dk

Du kan tilmelde dig online ved at “KLIKKE HER”

 

Skriv et svar