RB Køge & FysioLab I test – træning – performance indgår samarbejde

Fremtidens U8-U11 spillere i RB Køge kommer til at blive testes 4 gange årligt, med det for øje at kunne følge den enkelte spillers fysiske udvikling og derved at kunne justere og dosere indhold og mængde for den enkelte spiller.

Kristian Simonsen, FysioLab udtaler: “Vi er super glade og stolte over, at kunne blive en del af den rejse RB Køge og Kenneth Santa har sat i søen.

Det er et yderst kompetent set up og de har nogle helt nye metoder og strategier for hvordan fremtidens fodboldspillere skal formes”.

FysioLab skal levere test og data til udvikling af fremtidens kommende fodboldstjerner. RB Køge har en klar strategi om, at skabe nordens bedste U8-U11 hold og derved facilitere optimale rammer for den enkelte spillers individuelle udvikling. Det glæder vi os til at hjælpe til med gennem tests og videre hjælp til præstationsfremmende træning.

I RB Køge arbejder vi på at skabe Nordens bedste U8-U11 hold og derved sikre udviklingen af spillere der kan konkurrere med de bedste spillere i verden i egen årgang. Samarbejdet med Fysiolab kommer til at styrke den vores fremtidige udviklingsmodel, til gavn for den enkelte spillers individuelle udvikling.

Fysiolab tester trials deltagerne

De spillere der efter deltagelse på vores kommende trials (til U8-U11 TopTalent hold) bliver udtaget til deltagelse i en prøve træningsperiode, vil blive testet af Fysiolab og vil efterfølgende få udleveret resultatet af disse tests.

“Det her er en aftale vi forventer os meget af og ser vi ser frem til i samarbejde med Fysiolab at skabe Nordens bedste U8-U11 hold og spillere i RB Køge”, udtaler Kenneth Santa, RB Køges formand til rbkoge.com

Sådan testes fremtidens spillere i RB Køge TopTalent

20 / 30  meter sprint

Analyseres med fotoceller, så vi får tider på ønskede distancer, så vi kan isolere en given cyklus af sprint. Giver mulighed for at differentiere hvor den enkelte spiller skal have fokuspunkter og trænes ud fra givent principper.

  • Alle spillere vil blive introduceret til sprintteknisk træning.

Countermovement jump (Cmj): 

Test hvor spilleren springer lodret op med hænderne i siden for, at undersøge eksplosivitet og styrke i benene. Spilleren får her et tal for hoppehøjde (cm) og hangtime (sek).

Squat jump (abalakov): 

Test hvor spilleren springer lodret op med brug af armene. Sammenlignes efterfølgende med CMJ for at finde forskelle i teknik og/eller styrke. CMJ og Abalakov giver en god indikation på fremadrettet træning for den enkelte

Agility test med og uden bold:

Enten standardiseret eller selvopfunden agility test der skal løbes uden bold og dribles med bold. Igen med tid vha fotoceller.

Passing drill:

Spilleren står i midten af 4 bander placeret nord, syd, øst og vest. Hver bande har en farvesensor der lyser op skiftevis. Den der lyser skal slukkes med en aflevering ind på banden hvorefter en ny tændes. Spilleren skal således orientere sig mod hvilken bande det skal afleveres til for at ‘slukke’ lys sensoren og tænde en ny. X antal signaler skal slukkes og der gives tid efterfølgende.

Kropskompositionsmåling med et af markedets førende vægt til dette. Giver muskelmasse, fedtprocent etc.

Skriv et svar