RB Køge klar med innovativ talentudvikling i samarbejde med Dotcomsport

RB Køge og Dotcomsport har indgået et 3-årigt samarbejde om brugen af en innovativ spillerudviklingsplatform, som skal være med til at effektivisere, kvalitetssikre og accelerere den individuelle spiller udvikling i klubben.

Klubbens formand Kenneth Santa udtaler:

Individuel udvikling er et område, som er enormt vigtigt for os som klub, og et område hvor vi som et strategisk valg gerne vil investere penge og ressourcer. Vi er en klub, der går nye veje og tænker i helt nye baner, og derfor ser vi dette som en naturlig del af vores måde at udvikle fremtidens talenter på.

Vi arbejder i RB Køge med individuelt fokus for at rykke den enkelte spiller, hvor vi kontinuerligt har for øje, at spillerne skal kunne omsætte de individuelle kompetencer i mindre og/eller større relations sammenhænge. 

I RB Køge er det vigtigt at spillerne også selv tager ansvar for deres egen læring, for på den måde bliver man også mere læringsvillig og parat til at ville udvikle sig. Netop den tankegang har været en helt central del hos Dotcomsport i udviklingen af deres platform. Spillere kan tilgå deres individuelle udviklingsplan online via mobil, tablet eller computer. Hvilket betyder at spillerudviklingsplatformen vil være med til at understøtte spillernes eget ansvar for læring.

Johan Henkes, Dotcomsport – Direktør udtaler om samarbejdet:

Vi er i Dotcomsport meget begejstrede over at kunne byde velkommen til RB Køge, som er en ny, men meget ambitiøs dansk klub.

RB Køge laver en “fresh start” og har som klub visse mål og ambitioner, der passer perfekt sammen med Dotcomsports innovative tro. Vi er som virksomhed meget taknemmelige for denne mulighed og ser frem til at hjælpe RB Køge med udviklingen af fremtidens danske fodboldtalenter.

Skriv et svar