RB Køge i nyt spændende partnerskab med verdens mest avancerede og komplette online fodboldtrænings platform – Sport Session Planner.

Sport Session Planner er ‘verdens mest avancerede og komplette online fodbold træningssystem. 

Fra virksomhedens start har SSP produceret et uovertruffen fodbold softwaresystem, der gør det muligt for trænere at producere, administrere, gemme og dele fremragende 3D-træningsøvelser, kamp forberedende dokumenter, detaljerede High Speed Player-evalueringer og rapporter. SSP er et system der rummer alt en træner kan drømme om og i sidste ende giver klub og trænere mulighed for at kunne arbejde endnu mere i detaljen med spillere på, som udenfor banen.

Sport Session Planner blev dannet i 2011 af fodboldtrænere og IT-specialister i verdensklasse og bruges nu af tusindvis af brugere og klubber over hele kloden, herunder verdenskendte klubber som Leeds United, Arsenal FC, Glasgow Rangers, det Hollandske Fodbold forbund (KNVB), Den Walisiske fodboldforbund og et væld af Amerikanske MLS-klubber. Virksomhedens avancerede 3D planlægningssoftware hjælper trænere med at generere hurtige træningsplaner med fremragende visualiseringer.

”Vi er glade for at give RB Køge og klubbens trænere mulighed for at bruge vores “state of the art” 3D-træningsplanlægnings- og Match day system og er sikre på at partnerskabet med RB Køge vil åbne nye muligheder for os i Danmark og resten af norden“ udtaler direktør for Sport Session Planner Magnus Alford.

SportSessionPlanner.com er ikke bare et fantastisk værkstøj for den enkelte træner, det er også et yderst værdifuldt værktøj til klubudvikling. Vores Head of Coaching Steffen Petersen kommer i samarbejde med klubbens trænere og medlemmer af  klubbens Internationale Coaching Advisory Board til at stå for implementeringen af platformen i klubben.

”Vi er begejstrede for at offentliggøre vores partnerskab med Sport Session Planner og ser frem til at lægge denne prisvindende fodbold software i hænderne på trænere og fremtidige partnerklubber. Vores trænere får med systemet helt unikke muligheder for at “nørde” fodbold, sætte deres gode arbejde endnu mere i system, udvikle på det og i sidste ende skabe endnu bedre træning på banen, til gavn for vores spillere.”

–  Kenneth Santa, RB Køge – Formand

 

For flere informationer omkring partnerskabet er du velkommen til at kontakte RB Køge – formand Kenneth Santa eller Mellemmand.com, som er den nordiske salgsagent for Sport Session Planner.

Skriv et svar